«Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της Αναστασίας Περράκη για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή
Showbiz

«Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της Αναστασίας Περράκη για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά δύσκολη για την Αναστασία Περράκη, καθώς συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη μέρα που ο πατέρας της άφησε την τελευταία του πνοή.

Το μοντέλο δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος της μπαμπάς δεν είναι δίπλα της να την φροντίζει και να την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Η ίδια, μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες είπε: «Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ήταν αυτά που ζούσε ο μπαμπάς μου. Σαν αύριο έχει φύγει από τη ζωή και συγκινούμαι αλλά όταν ζούσε ήταν από τα ωραιότερα Χριστούγεννα».

Λίγες ώρες μετά, η Αναστασία Περράκη έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα της και έγραψε στη λεζάντα: «Μπαμπά, τρία χρόνια χωρίς εσένα. Απίστευτο. Μου λείπεις πολύ αλλά αυτό νομίζω το ξέρεις. Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι, θα ήταν ο κόσμος καλύτερος αν υπήρχαν εκεί έξω περισσότεροι άνθρωποι σαν εσένα. Όπου και να είσαι, σ’ αγαπώ».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι followers της έσπευσαν να της δώσουν κουράγιο.

Δείτε στην gallery την φωτογραφία που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved