Φωτεινή Ντεμίρη: «Η απώλεια είναι ένας ξεριζωμός»
Showbiz

Φωτεινή Ντεμίρη: «Η απώλεια είναι ένας ξεριζωμός»

Οι ηρωίδες που υποδύεται η Φωτεινή Ντεμίρη στο «Μαίρη Μαίρη» και στο «Κόκκινο ποτάμι» έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και κάθε φορά αποθεώνεται από τους τηλεθεατές.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που βίωσε στα παιδικά της χρόνια, αλλά και η ίδια η ζωή που της δίνει δύναμη να αντιμετωπίζει την κάθε συνθήκη.

Στην προσωπική σας διαδρομή έχετε ζήσει κάποιο γολγοθά;

Νομίζω ότι όλοι, λίγο έως πολύ, περνάμε ένα γολγοθά στη ζωή μας. Φυσικά κι έχω περάσει και εύχομαι να μην περάσω άλλους.

Ποιος ήταν αυτός ο γολγοθάς που πιθανότατα σας καθόρισε;

Η περιπέτεια υγείας που πέρασα ως παιδάκι. Τότε ίσως να μην το συνειδητοποιούσα, όμως σίγουρα «έγραψε» μέσα μου Επίσης, όταν χάνεις τους δικούς σου, περνάς ένα γολγοθά. Η απώλεια είναι ένας ξεριζωμός.

Αυτό το πρόβλημα υγείας που αναφέρατε άλλαξε την καθημερινότητά σας ως παιδί;

Ήμουν πολύ μικρή και δεν καταλάβαινα. Βεβαίως, όταν σταμάτησα το σχολείο για ένα χρόνο -στην ουσία έκανα την τάξη στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόμουν-, αυτό άλλαξε την καθημερινότητά μου. Όμως, όταν είσαι παιδί, δεν παίρνεις τις καταστάσεις βαριά, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι δεν καταγράφονται μέσα σου. Τις κουβαλάς μια ζωή

Χρειάστηκε να νοσηλευτείτε για καιρό;

Ναι, περίπου για ένα χρόνο. Μια σχολική χρονιά την έβγαλα στο νοσοκομείο. Είχα όμως τόση δίψα για μάθηση, που δεν με πήγε πίσω. Είχα ένα εκ γενετής πρόβλημα στα πόδια μου, το οποίο δεν είχαν αντιληφθεί νωρίτερα, και έπρεπε να δέσουν τα κόκαλα για να διορθωθεί. Χρειάστηκε να υποβληθώ σε μια σειρά επεμβάσεων.

Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας σας, έτυχε να δεχτείτε bullying για τον τρόπο που περπατούσατε;

Όχι. Πολλές φορές κάναμε πλάκα για το βάδισμά μου, αλλά γινόταν με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Άλλωστε αυτό δεν με εμπόδισε σε τίποτα στη ζωή μου. Ήμουν πρώτη στη ρυθμική γυμναστική και στις επιδείξεις.

Στη δουλειά είχατε την ίδια τύχη, δεδομένων όσων έχουμε ακούσει τα τελευταία δύο χρόνια για ψυχολογική και λεκτική βία στο χώρο;

Υπήρξαν κάποια στιγμή άσχημες συμπεριφορές, αλλά δεν ήταν τόσο σημαντικές ώστε να μου προκαλέσουν πρόβλημα. Όταν το πράγμα πήγαινε να ξεφύγει, κάνοντάς με να αισθάνομαι πολύ άσχημα και να μην μπορώ να το αντιμετωπίσω, αποχωρούσα, όταν ήμουν ακόμη στην πρόβα. Από την άλλη, απέφευγα δύσκολους συνεργάτες. Έλεγα «εγώ με αυτόν που έχω ακούσει ότι συμπεριφέρεται έτσι δεν θέλω να συνεργαστώ.

Κάνοντας ένα επάγγελμα κατά γενική ομολογία πολύ ανασφαλές, έχετε περάσει οικονομικές δυσκολίες;

Φυσικά. Μετά το 2010 -πρέπει να ήταν το 2014-, βιώσαμε δυσκολίες ως οικογένεια. Τα παιδιά είχαν σχολεία, φροντιστήρια, και εγώ και ο σύζυγός μου (σ.σ.: Χάρης Γρηγορόπουλος) μείναμε από δουλειά. Έτυχε και οι δύο, την ίδια χρονιά, να χάσουμε τη δουλειά μας στη μέση της σεζόν. Το αντιμετωπίσαμε και αυτό και πέρασε. Αγχωθήκαμε, βέβαια πολύ, .εγώ κόντεψα να πάθω κρίσεις πανικού, αλλά το αντιμετωπίσαμε

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved