Λαέρτης Μαλκότσης: «Είχα ένα πρόσθιο έμφραγμα στην αριστερή κοιλία, πριν από πεντέμισι χρόνια»
Showbiz

Λαέρτης Μαλκότσης: «Είχα ένα πρόσθιο έμφραγμα στην αριστερή κοιλία, πριν από πεντέμισι χρόνια»

Ο Λαέρτης Μαλκότσης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του και μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές μέσα από τις συμμετοχές του σε διάφορες σειρές και ταινίες.

Ο ηθοποιός έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την παιδική του ηλικία, για το αν δέχτηκε πόλεμο στην πορεί του αλλά και για την περιπέτεια υγείας που βίωσε σε σχετικά μικρή ηλικία.

Εσείς, παιδί ακόμη, παίξατε και στα συνέντευξηΛιονταράκια του κυρ-Ηλία», την επιτυχημένη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη...

Έτυχε, διότι η μητέρα μου ήταν στενή συνεργάτιδα του Γιάννη Δαλιανίδη. Ήταν χορεύτριά του και ηθοποιός σε αρκετά μιούζικαλ και ταινίες του. Είχε παίξει και στο «Ρετιρέ», αλλά και στα «Λιονταράκια» όπου έκανε μια θυρωρό. Ήξερε ο Δαλιανίδης ότι η μητέρα μου είχε δύο γιους καιτης είχε ζητήσει να δειτο μεγάλο. Έκανα την ακρόαση, τα πήγα πολύ καλά και με πήρε στη σειρά.

Τι θυμάστε από εκείνον;

Ήταν ο σκληρός και αυστηρός άνθρωπος, αλλά αδιαμφισβήτητα έκανε καλή δουλειά και ακρίβειας! Έμαθα πολλά πράγματα από εκείνον.

Εσείς βέβαια ήσασταν μικρός τότε, αλλά με έναν τρόπο τους ηθοποιούς που έπαιζαν στις βιντεοκασέτες τη δεκαετία του ’90 τους ακύρωσε το σύστημα.

Δεν ξέρω ποιοι άνθρωποι αποτελούν αυτό το σύστημα που λέτε. Έχουν περάσει εξαιρετικοί ηθοποιοί και άνθρωποι από τις βιντεοκασέτες. Οι επαγγελματίες έπρεπε να επιβιώσουν και τότε υπήρχε αυτό. Γυρίζονταν μόνο 2-3 σίριαλ και οι βιντεοταινίες. Στην Ελλάδα, αυτό το σύστημα είναι ένα αδιανόητο σύστημα που κάποιους ενοχλεί. Εγώ, στα 48 μου χρόνια, έχω καταλάβει ότι σε αυτήν τη χώρα ενοχλεί το καλό και το αξιόλογο. Αν είσαι, δε, και καλός άνθρωπος και ψυχάρα, τότε θέλει διαχείριση.

Στην πορεία σας δεχτήκατε πόλεμο;

Όχι. Ποιος είμαι εγώ για να πολεμηθώ; Δεν στέκομαι ψηλά για να μου συμβεί αυτό. Ευτυχώς. Εγώ δεν ενοχλώ κανέναν. Κάνω τη δουλειά μου και τα χόμπι μου, τα οποία προσπαθώ να μη χάνω με τίποτα.

Σε σχετικά μικρή ηλικία είχατε ένα καρδιακό επεισόδιο. Το γεγονός αυτό άλλαξε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα;

Είχα ένα πρόσθιο έμφραγμα στην αριστερή κοιλία, πριν από πεντέμισι χρόνια. Φυσικά και άλλαξε τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Άλλαξαν τα πάντα. Ό,τι μου συνέβη τότε ήταν αποτέλεσμα μεγάλης κόπωσης και υπερβολικής πίεσης και στρες. Απλώς ήμουν τυχερός, διότι γενικά ως άνθρωπος είμαι γυμνασμένος, κάνω σωστή διατροφή, ενώ δεν πίνω ούτε καπνίζω. Οπότε σώθηκα. Άλλοι που υπέστησαν το ίδιο πράγμα έμειναν στον τόπο. Από τότε γύρισα τον τρόπο ζωής μου 180 μοίρες! Δεν επιτρέπω πλέον στον εαυτό μου το άγχος, την πίεση, το στρες. Δεν μου επιτρέπω να ξαναπάθω κάτι

Ύστερα από αυτό είπατε «θα με αγαπώ περισσότερο»;

Όχι, δεν τα μπορώ αυτά. Αυτά είναι της συστημικής ψυχολογίας... Τα κοουτσαρίσματα και τις αυτογνωσίες εγώ τα αποφεύγω. Δεν τα μπορώ καθόλου, βγάζω φλύκταινες. Το πέρασα μόνος μου, με τις συμβουλές του γιατρού μου, του κυρίου Βούδρη, και μιας διαιτολόγου. Με βοήθησαν και δυο-τρεις στενοί φίλοι που μου είπαν κάποια πρακτικά πράγματα και είμαι καλύτερα από ποτέ

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved