Χάρις Αλεξίου: Η ανάρτησή της μετά το φινάλε του Maestro και το δημόσιο ευχαριστώ στον Παπακαλιάτη!
Showbiz

Χάρις Αλεξίου: Η ανάρτησή της μετά το φινάλε του Maestro και το δημόσιο ευχαριστώ στον Παπακαλιάτη!

Maestro: Χθες (15/12) απολαύσαμε το τελευταίο επεισόδιο της εμβληματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και γράφτηκε ο επίλογος μιας ιστορίας που καθρεφτίζει τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Η σειρά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είχε συγκλονίσει το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, που την αγκάλιασε μοναδικά και δεν μπορούσε να περιμένει στιγμή μέχρι και το επόμενο επεισόδιο.

Μια από τους πρωταγωνιστές της εμβληματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ήταν και η Χάρις Αλεξίου, η οποία και κατείχε τον ρόλο της Χάρις, μιας μοντέρνας γιαγιάς που αγαπούσε μοναδικά την μουσική, μιας και ήταν κάτι που της έδινε δύναμη και κάθε φορά που τραγουδούσε ήταν για εκείνη μια εξομολόγηση ψυχής. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο του Maestro την είδαμε να τραγουδά και να προκαλεί ανατριχίλα στους τηλεθεατές με την ερμηνεία της παρέα με τον Ορέστη Χαλκιά.

Το απόγευμα της Παρασκευής 16-12 η Χάρις Αλεξίου δημοσίευσε μια φωτογραφία με όλους της τους συμπρωταγωνιστές από το Maestro, λέγοντας δημόσια ευχαριστώ στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, που της έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια τόσο ξεχωριστή παραγωγή και να πρωταγνωνιστήσει σε αυτό το σενάριο.

"Με τον Χριστόφορο, έζησα κάτι εξαιρετικά όμορφο. Συνάντησα φωτεινές ψυχές, που με γέμισαν ευτυχισμένες στιγμές: Μαρίσσα Τ, Μαρία Κ, Κλέλια Α, Γιώργο Μ, Φάνη Μ, Ορέστη Χ, Γιάννη Τ, Γιώργο Μ, Αντίνοε Α, Στεφανία Γ.

Είμαστε τυχεροί που μας ένωσε αυτό το υπέροχο πλάσμα που όλοι αγαπήσαμε και μας έκανε να αγαπηθούμε και μεταξύ μας. Σκέφτομαι με αγάπη όλες και όλους τους φίλους της παραγωγής που ήταν επίσης εξαιρετικές-εξαιρετικοί. Σας ευχαριστώ για το Μαζί σας.

Χαρούλα"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved