Βαγγέλης Κακουριώτης: Οι Boys and Noise, η σόλο καριέρα και το νέο του επαγγελματικό βήμα!
Showbiz

Βαγγέλης Κακουριώτης: Οι Boys and Noise, η σόλο καριέρα και το νέο του επαγγελματικό βήμα!

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους τραγουδιστές, τον οποίο και έχουμε λατρέψει εδώ και πολλά χρόνια, μέσα από την μουσική του πορεία. 

Τον γνωρίσαμε το 2013, όταν ο ίδιος ήταν 16 ετών και συμμετείχε στο συγκρότημα Boys and Noise, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννούλη και τον Άρη Μακρή και είχαν ξεσηκώσει το νεανικό κοινό, που τους είχε αγκαλιάσει μοναδικά και από τότε ξεκίνησε να έχει και το προσωπικό fan club του, που μέχρι και σήμερα συνεχίζει να τον ακολουθεί σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης, από το 2016 και μετά, ακολουθεί σόλο καριέρα και έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την μουσική και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το επάγγελμα αυτό. Φέτος μάλιστα έκανε και ένα νέο επαγγελματικό βήμα στην υποκριτική, με την συμμετοχή του στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "Η Γη της Ελιάς" στον ρόλο του Κίμωνα Καπερνάρου.

Η μουσική λειτουργεί σαν «καταφύγιο ψυχής»;

Βεβαίως! Επίσης, κάποιοι άνθρωποι έχουν αναθεωρήσει για τον εαυτό τους και για τη ζωή κάποια πράγματα, επηρεασμένοι από τραγούδια και μουσικές.

Σε ποια ηλικία πήρατε το μικρόφωνο για πρώτη φορά και τραγουδήσατε; Και πότε γράψατε το πρώτο τραγούδι;

Στο Δημοτικό χρειάστηκε να τραγουδήσω κάτι για μια σχολική γιορτή. Ακόμα θυμάμαιτη φωνή μου, ήμουν μικρός. Το πρώτο μου τραγούδιτο έγραψα στην Α' Γυμνασίου.

Ποια ήταν τα πρώτα σας ακούσματα;

Bon Jovi, Eminem, Fall Out Boy, Black Eyed Peas, Guns N’ Roses.

Αξέχαστη συναυλία;

Των Scorpions.

Οι Boys and Noise, το συγκρότημα που δημιουργήσατε με τους Άρη Μακρή και Δημήτρη Γιαννούλη, άφησαν ανεξίτηλο στίγμα;

Ναι! Έχουν στιγματίσει την εφηβική μου ηλικία.

Πηγαινοέρχεστε στη Θεσσαλονίκη για τις εμφανίσεις σας;

Παράλληλα με τα γυρίσματα για τη “Γη της ελιάς”, έχω ξεκινήσει εμφανίσεις στο πλευρό του Στέλιου Ρόκκου και της Λένας Ζευγαρά στην “Πύλη Αξιού”.

Υπάρχει δισκογραψική δουλειά στα σκαριά;

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι με τίτλο “Οριστικό” από την Panik Records, σε μουσική και στίχους Dj Paco, Dj Bobito, Antonis Rigas και Barrice. Γενικά, δεν σταματάω να γράφω τραγούδια και να περνάω πολλές ώρες στο στούντιο».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved