Κατερίνα Σαβράνη: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της Πιπίτσας στον «Παράδεισο των Κυριών»!
Showbiz

Κατερίνα Σαβράνη: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της Πιπίτσας στον «Παράδεισο των Κυριών»!

H Κατερίνα Σαβράνη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της Πιπίτσας στον "Παράδεισο των Κυριών", ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τις εξελίξεις για τη σειρά. 

Η ηθοποιός είναι μια από τις πιο αγαπημένες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει μέσα από την τηλεόραση, το θέατρο, αλλά και τον κινηματογράφο.

Η Κατερίνα Σαβράνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και μίλησε για τις εξελίξεις στον "Παράδεισο των Κυριών"...

Για την Πιπίτσα έρχονται πολύ δύσκολες μέρες, καθώς, πέρα από τη διάλυση του αρραβώνα της κόρης της, Γεωργίας, της πέφτει... κεραμίδα στο κεφάλι, αφού ο φιλήσυχος, σχεδόν άβουλος σύζυγός της Μάρκος -παράφορα ερωτευμένος με τη
Μιράντα-, της ζητά διαζύγιο. Όχι μόνο δεν ανεβαίνει κοινωνικά, αλλά κινδυνεύει να στιγματιστεί κι ως χωρισμένη!

Η Πιπίτσα δεν σκοπεύει νατού δώσει διαζύγιο, ο κόσμος να χαλάσει! Η Κατερίνα Σαβράνη απολαμβάνει το ρόλο της θρησκόληπτης Πιπίτσας.

Η Πιπίτσα από το φτωχικό στα Καμίνια μεγαλοπιάστηκε, δημιουργώντας προβλήματα στην οικογένεια της;

Δεν θεωρώ πως μεγαλοπιάστηκε, απλά από την υπερβολική της ανάγκη να φροντίσει
τα παιδιά της και το μέλλον τους, κάποιες φορές ξεπερνάειτα όρια. Προσπαθεί να τα
φροντίσει, ώστε να μη ζήσουν την ίδια φτώχεια καιταλαιπωρία που έζησε εκείνη, ξεχνώντας, βέβαια, πως η ίδια είχε ζήσει μέσα στην κατοχή και τον πόλεμο.

Ποιες λέξεις συνθέτουν το πορτρέτο της;

Παρορμητική, θρησκόληπτη με υπερβολική αγάπη προς την οικογένειά της και δυσκολία στο να καταλάβειτην πρόοδο στα δικαιώματα της γυναίκας.

Ο στοργικός και μετριοπαθής Μάρκος πώς διαχειρίζεται την ξιπασμένη γυναίκα του;

Όπως λέει η ίδια κάποια στιγμή, η ζωή θέλειτόλμη, και αυτή θεωρώ πως είναι η βασική διαφοράτης με τον Μάρκο. Εκείνος είναι υπερβολικά μετριοπαθής και χαμηλών τόνων, δεν αντιδρά ούτε σε πράγματα που θα έπρεπε να αντιδράσει, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στη σχέση.

Η Πιπίτσα πατρονάρει την κόρη της Γεωργία να παντρευτείμε τον Άγη, για να ανέλθει κοινωνικά και οικονομικά όλη η οικογένεια;

Πιστεύω πως, εάν έβλεπε πως η κόρη της δεν τον ήθελε, δεν θα την έσπρωχνε τόσο πολύ να τον παντρευτεί. Από τη στιγμή, όμως, που της αρέσει, γιατί να μην επωφεληθεί όλη η οικογένεια από αυτό και να μην ανέλθουν οικονομικά και κοινωνικά;».

Γνωρίζει τι εστί Χριστόφορος Μπουραντάς;

Όχι, δεν γνωρίζει.

Αδυναμία έχει στην κόρη της ή στο γιο;

Όπως κάθε μανούλα, έχει αδυναμία στο γιο της, αλλά φροντίζει πολύ την κόρη της, γιατί ταυτίζεται μαζί της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved