Βαρύ πένθος για τον Ορέστη Τζιόβα: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο- Η ανάρτησή του!
Showbiz

Βαρύ πένθος για τον Ορέστη Τζιόβα: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο- Η ανάρτησή του!

Ο Ορέστης Τζιόβας περνά μερικές δύσκολες στιγμές τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μιας και ένας πολύ αγαπημένος του φίλος δεν είναι πλέον στη ζωή και ο ηθοποιός δεν μπορεί να το πιστέψει. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο στο θέατρο, όσο στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Ο Ορέστης Τζιόβας είναι ιδιαίτερα ενεργός στα προσωπικά του προφίλ στα social media και η αλήθεια είναι πώς πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από τα επαγγελματικά του σχέδια, όσο και από την καθημερινότητά του. Ο ηθοποιός αυτήν την φορά, λίγο πριν από την έλευση των γιορτινών ημερών, έκανε μια πολύ δυσάρεστη δημοσίευση, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους ότι έφυγε από τη ζωή ένας πολύ αγαπημένος του φίλος, που είχαν περάσει πολλά μαζί.

Ο Ορέστης Τζιόβας δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, που ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλον, ένω έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας του: «Έφυγε σήμερα ένας πολύ αγαπημένος φίλος μας…»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved