Ήβη Αδάμου: Αυτά είναι τα διατροφικά tips που ακολουθεί και παραμένει σταθερή στα 60 κιλά!
Showbiz

Ήβη Αδάμου: Αυτά είναι τα διατροφικά tips που ακολουθεί και παραμένει σταθερή στα 60 κιλά!

Η Ήβη Αδάμου διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι πώς, για να καταφέρει να διατηρείται σε απόλυτη φόρμα, κάνει καθημερινή γυμναστική, αλλά και πολλές θυσίες σε ο, τι αφορά το διατροφικό της πλάνο.

Η τραγουδίστρια είναι μια από τις πιο αγαπημένες, που το μουσικό κοινό την έχει αγκαλιάσει ιδιαίτερα μέσα από τις μεγάλες τηε επιτυχίες, ενώ την φετινή σεζόν την απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τον ανεπανάληπτο Διονύση Σχοινά.

Η Ήβη Αδάμου είναι πανέμορφη και φροντίζει πάρα πολύ την εμφάνισή της, μιας και αυτό που θέλει είναι πάντοτε να δείνχει όμορφη, λαμπερή και γραμμωνένη. Αυτό το έχει καταφέρει και με το παραπάνω και το βλέπουμε ξεκάθαρα μέσα από κάθε της εμφάνιση στις πίστες, μιας και τα αποκαλυπτικά outfit που επιλέγει, τονίζουν το υπέροχο σώμα της και τις καμπύλες της.

Η Ήβη Αδάμου γυμνάζεται καθημερινά και κάνει και χορό, μιας και για να ανέβει στην σκηνή και να κάνει το σόου της, χρειάζεται να εκπαιδευτεί πάνω στην κινησιολογία, κάτι που μας έχει δείξει, ουκ ολίγες φορές, ότι το κάνει πολύ καλά και της ταιριάζει και πολύ.

Όσον αφορά τα μυστικά του σώματός της, η τραγουδίστρια πρόσφατα είχε αποκαλύψει πώς η διατροφή της είναι συγκεκριμένη: Πάντοτε επιλέγει τις σαλάτες, ενώ αποφέυγει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το ψωμί, αλλά και τα τηγανητά φαγητά!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved