Γαστεράτου: Έτσι είναι το σώμα της, 3 μήνες μετά την γέννηση της κόρης της- Ξεκίνησε γυμναστήριο!
Showbiz

Γαστεράτου: Έτσι είναι το σώμα της, 3 μήνες μετά την γέννηση της κόρης της- Ξεκίνησε γυμναστήριο!

Η Μαντώ Γαστεράτου, πριν από μερικούς μήνες, έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ από εκείνη τη στιγμή, η ζωή της έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Η ίδια είναι πολύ ευτυχισμένη με την οικογένειά της, στην οποία και δίνει απόλυτη προτεραιότητα. Με τον σύζυγό της, Νίκο Ισιγώνη, είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν στιγμή.

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό και μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές που συνεχώς παρουσιάζει, αλλά και μέσα από το ραδιόφωνο, ενώ στα social media της έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που την παρακολουθεί και «κλικάρει» συνεχώς πάνω στα posts της με emoticons. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η ίδια, τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει και πάλι μια συνήθεια που πάντοτε της άρεσε και δεν είναι άλλη από το γυμναστήριο. Όπως είχε δηλώσει ανοιχτά στους followers της, επιτέλους βρήκε λίγο χρόνο να ξεκλέψει, έτσι ώστε να επαναφέρει το σώμα της σε σωστή φόρμα, όπως δηλαδή το είχε συνηθίσει πριν από τις εγκυμοσύνες.

Κάτι τέτοιο βλέπουμε πώς σιγά σιγά γίνεται πράξη, μιας και η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία μετά από την προπόνησή της στο γυμναστήριο και φαίνεται πώς έχει αδυνατίσει πάρα πολύ ενώ το αποτέλεσμα της γυμναστικής έχει ήδη ξεκινήσει να φαίνεται!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved