Κόρα Καρβούνη: Ανέβαλε τον γάμο της και αυτός είναι ο λόγος!
Showbiz

Κόρα Καρβούνη: Ανέβαλε τον γάμο της και αυτός είναι ο λόγος!

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Κόρα Καρβούνη επέλεξε να μην κάνει θέατρο και να αφοσιωθεί στην τηλεοπτική «Νίτσα» της σειράς Αυτή η νύχτα μένει.

Η ηθοποιός είναι μια από τις πιο αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού και φέτος την παρακολουθούν μέσα από την δραματική σειρά του ALPHA.

H Κόρα Καρβούνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Real Life και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή, μιας και με τον σύντροφό της συγκατοικούν και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Η ηθοποιός μίλησε και για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, η οποία και την συγκλόνισε και την γέμισε με μαθήματα.

Δήλωσες πρόσφατα ότι με τον Παναγιώτη, τον σύντροφό σου, δεν παντρευτήκατε γιατί μείνατε πίσω οικονομικά κατά τη διάρκεια του lockdown.

Αυτό που βιώσαμε τόσα χρόνια με τον κορωνοϊό ήταν καταστροφικό. Οι ηθοποιοί βρέθηκαν κυριολεκτικά στην ανεργία και έχοντας μόνο την υποστήριξη ενός επιδόματος. Εμείς περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα, ειδικά οι άνθρωποι που δουλεύαμε αποκλειστικά στο θέατρο.

Στο θέατρο εργάζεται τώρα ο Παναγιώτης;

Δούλευε στο Εθνικό Θέατρο, τώρα εργάζεται ως ηχολήπτης σε μια εταιρεία. Τότε ήμασταν και οι δύο μέσα στο θέατρο. Βιοποριζόμασταν από το θέατρο. Ηταν πολύ σκληρό αυτό, γιατί μόλις είχαμε ξεπεράσει και την οικονομική κρίση και, πάνω που πήγαμε να ανακάμψουμε, ήρθε ο κορωνοϊός, που χτύπησε πάρα πολύ τους ανθρώπους της τέχνης. Πολύ περισσότερο από ό,τι φαντάζεται ο μέσος άνθρωπος. Εμείς δεν μπορούσαμε ούτε τηλε-εργασία να κάνουμε. Και οι μουσικοί, αλλά και οι τεχνικοί του θεάτρου. Τόσοι άνθρωποι εργάζονται μέσα στο θέατρο. Ακόμη και το κυλικείο του θεάτρου. Ετσι, λοιπόν, τα σχέδιά μας πήγαν πίσω, αλλά έτσι είναι η ζωή.

Τώρα σκέφτεστε να κάνετε τον γάμο;

Πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο! Δεν έχουμε κανονίσει κάτι ακόμη, αλλά ο γάμος
είναι μέσα στα σχέδιά μας. Η μισή καταγωγή σου είναι από την Αμερική. Ναι, ο πατέρας μου ήταν Αμερικανός. Ο πατέρας μου έφυγε από την Αμερική και παρέμεινε στην Ελλάδα, δεν επέστρεψε ποτέ. Ηθελε να μεγαλώσω στην Ελλάδα και εδώ μεγάλωσα. Θα ήθελα πολύ να είχα ζήσει στην Αμερική. Μου αρέσει πολύ.

Πού γνωρίστηκαν οι γονείς σου;

Στο Κολωνάκι. Ο πατέρας μου ήρθε στην αμερικανική βάση στα Γιαννιτσά. Κληρώθηκε
να έρθει εδώ αντί για το Βιετνάμ. Ηταν πολύ τυχερός. Ερωτεύτηκε την Ελλάδα, ήταν
σαν Ελληνας πια. Μετά πήγε στη Θεσσαλονίκη, κατέβηκε στην Αθήνα και γνώρισε τη
μητέρα μου μέσα σε μια παρέα. Πολύ απλά.

Πριν από περίπου έναν χρόνο έχασες τον σου. Τι έχεις κρατήσει από αυτή την
απώλεια;

Οτι πρέπει να επικοινωνούμε και να λέμε όλα όσα θέλουμε στους δικούς μας ανθρώπους, πριν να είναι αργά. Βιώνω ακόμη την απώλεια, δυστυχώς, και όχι πάντα με τον ίδιο τρόπο. Η ζωή είναι μία και καλό είναι να μην το ξεχνάμε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved