Άννα Μπεζάν- Δημήτρης Παππάς: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!
Showbiz

Άννα Μπεζάν- Δημήτρης Παππάς: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς περνούν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και πριν από πολύ λίγους μήνες έγιναν γονείς και απολαμβάνουν την νέα τους καθημερινότητα. 

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει πλέον νέες προτεραιότητες, μιας και η μικρή Χριστίνα τους έχει κλέψει την καρδιά και από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε, δεν φεύγουν στιγμή από δίπλα της.

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς είναι πολύ ευτυχισμένοι και απόλυτα ερωτευμένοι μεταξύ τους, μιας και λατρεύουν την κοινή τους ζωή στο σπίτι τους και η μικρή Χριστίνα τους έχει κλέψει την καρδιά. Η αλήθεια είναι βέβαια πώς σπάνια δημοσιεύουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και την μικρούλα τους, αν και έχουμε δει το μουτράκι της και είναι μια κουκλίτσα.

Όσο οι φετινές γιορτές πλησιάζουν, οι δυο τους είναι έτοιμοι να απολαύσουν την οικογενειακή θαλπωρή, αγκαλιά με την μικρή Χριστίνα. Η Άννα Μπεζάν μάλιστα, δημοσίευσε ένα υπέροχο story στο Instagram δείχνοντάς μας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν στο σπίτι τους και το αποτέλεσμα μας κατέπληξε, μιας και ήταν παραμυθένιο.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved