Γιώργος Νταλάρας: «Τα κέντρα δουλεύουν δυο φορές την εβδομάδα, εκεί η μουσική είναι κομπάρσος»
Showbiz

Γιώργος Νταλάρας: «Τα κέντρα δουλεύουν δυο φορές την εβδομάδα, εκεί η μουσική είναι κομπάρσος»

O Γιώργος Νταλάρας μιλά για την μεγάλη καριέρα του, την απόφαση του να απαρνηθεί τις μεγάλες πίστες, ενώ παραδέχεται ότι είναι χαζοπαππούς για τα δυο του εγγόνια, και ότι θεωρεί ότι έχει τρία παιδιά. 

Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται με μια συναυλία την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στο Christmas Theater.

Ο Γιώργος Νταλάρας μιλά μεταξύ άλλων για την σπουδαία καριέρα του: «Το ’73-‘74 αποφάσισα να φύγω από τα μαγαζιά. Είχα το ”θράσος” να τραγουδήσω στον Μάρκο Βαμβακάρη ένα από τα τραγούδια του. ”Πεταξα” όταν μου είπε ότι το είπα καλά. Τα κέντρα δουλεύουν πλέον δυο φορές την εβδομάδα. Όμως εκεί η μουσική είναι κομπάρσος. Εγώ τα πέρασα αυτά, σε άλλη ηλικία».

Δήλωσε: «Διαχωρίζω τον Γιώργο από τον Νταλάρα».

«Έχω τρία παιδιά. Την κόρη μου και τα δυο εγγόνια μου. Τα εγγόνια μας είναι η ολοκλήρωση μας. Εμείς τι άλλο περιμένουμε, οι μεγάλοι άνθρωποι; να πάρουμε τα παράσημα του στρατηγού. Ο στρατηγός είναι ο παππούς. Είμαι χαζοπαππούς μέχρι εκεί που δεν πάει» σημείωσε ο σπουδαίος ερμηνευτης.

Ο Γιώργος Νταλάρας είπε τι σημαίνουν για αυτόν τα Χριστούγεννα: «Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης. Έχουν κύρος στη μνήμη μας».

Ενώ αναφέρθηκε και στην σύζυγό του, Άννα: «Αν μιλήσω για τη σύζυγο μου, Άννα, πρέπει να μου αφιερώσετε δυο μέρες εκπομπή γι' αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved