Σοφία Βόσσου: «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν πάψαμε ποτέ να είμαστε μαζί»
Showbiz

Σοφία Βόσσου: «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν πάψαμε ποτέ να είμαστε μαζί»

Η Σοφία Βόσσου μίλησε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μπορεί να μην είναι ζευγάρι όμως είναι πλέον μια γροθιά, μια οικογένεια!

  • Ο Αντρέας Μικρούτσικος πώς σας φαίνεται τηλεοπτικά τώρα; Θα έπρεπε να έχει μία δική του εκπομπή;

Ο Αντρέας ό,τι και να κάνει τηλεοπτικά έχει τη δική του σχολή. Άνοιξε έναν δικό του δρόμο στην τηλεόραση και είναι ένας άνθρωπος με πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με φοβερή μόρφωση και με απίστευτες δυνατότητες.

Είναι τόσο χαρισματικός άνθρωπος και ναι μου λείπει που δεν έχει μία δική του εκπομπή στην τηλεόραση, θα ήθελα να κάνει ένα ωραίο τοκ σόου. Δεν θα ήθελα απλά να τον δω σαν παρουσιαστή γιατί εκεί που είναι το ψωμί του Αντρέα είναι τα τοκ σοου. Θα ήθελα να τον βλέπω να παίρνει συνεντεύξεις, να κάνει μία μεγάλη εκπομπή όπως μόνο εκείνος ξέρει.

  • Όταν χωρίστηκαν οι δρόμοι σας πώς το διαχειριστήκατε;

Οι δρόμοι μας με τον Αντρέα δεν χωρίστηκαν ποτέ. Τα χρώματα της αγάπης μας μονάχα άλλαξαν, το ότι δεν μέναμε μαζί και δεν συνυπήρχαμε ερωτικά. Με τον Αντρέα δεν πάψαμε ποτέ να είμαστε μαζί, ανθρώπινα, σαν φίλοι και σαν οικογένεια. Με τον Αντρέα είναι καρμικό το θέμα και ό,τι και να γίνει δεν μπορεί κανένας να μας χωρίσει. Ακόμη και να τσακωθούμε μετά από λίγο είναι σα να μην έγινε. Ο ένας είναι πάντα δίπλα στον άλλο με αγάπη και ενδιαφέρον.

  • Ισχύει ότι κάποιος σύντροφος σας είχε κάνει τατουάζ με το όνομά σας;

Ναι είχε γίνει. Δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν το θεωρώ κίνηση ουσίας το να χαράζεις στο σώμα σου το όνομα του άλλου. Το θεωρώ μονάχα μία κίνηση επίδειξης και δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα γενικότερα, είπε η Σοφία Βόσσου στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved