Showbiz

Ζυγούλη: «Με διασκεδάζει να βλέπω τα παιδιά μου πώς κοιμούνται. Τα τραβάω φωτογραφίες»

Gossip-tv Team

Η Κάτια Ζυγούλη έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στα παιδάκια της και η αλήθεια είναι πώς, ο, τι και να συμβεί, είναι η απόλυτη προτεραιότητά της!

Το πανέμορφο μοντέλο έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τον Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα παιδάκια τους: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλλωνα.

Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε έναν υπέροχο βίντεο στο κανάλι της στο Υoutube και ένα απόσπασμα αυτού προβλήθηκε στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" Η ίδια μίλησε για τα φετινά Χριστούγεννα, ενώ δεν δίστασε να πει το πόσο πολύ της αρέσει να χαζεύει τα παιδάκια της όταν εκείνα κοιμούνται, λέγοντας πώς πολλές φορές τα απαθανατίζει κιόλας!

«Κάθομαι κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που φέτος άφησα τα παιδιά να το στολίσουν ολομόναχα. Εγώ μόνο έστησα τον κορμό και έβαλα τα λαμπάκια που είναι το δύσκολο κομμάτι. Όπως βλέπετε είμαστε μια ανάσα από τις γιορτές και οι κούτες παραμένουν εδώ ακόμη γεμάτες.

Με διασκεδάζει να βλέπω τα παιδιά πώς κοιμούνται. Ειδικά ο μικρότερος, ο Απόλλωνας έχει την τάση να κοιμάται με τον πιο περίεργο τρόπο, στα πιο περίεργα μέρη. Είναι η καλύτερη στιγμή να τους τραβήξεις φωτογραφία. Έχω συλλογή με φωτογραφίες!»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved