Αυτή η νύχτα μένει - Τάσος Λέκκας: «Θα αποκαλυφθούν οι αληθινές προθέσεις του Τάσου για τη Μαρία»
Showbiz

Αυτή η νύχτα μένει - Τάσος Λέκκας: «Θα αποκαλυφθούν οι αληθινές προθέσεις του Τάσου για τη Μαρία»

Ο Τάσος Λέκκας υποδύεται έναν ήρωα σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής, μπροστά σε αποφάσεις που θα τον καθορίσουν.

Ο ηθοποιός δεν θέλει να προδώσει πολλά για την εξέλιξη του Τάσου στο «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά μας ξεκαθαρίζει ότι έχουμε πολλά να δούμε ακόμη.

Πώς βρεθήκατε στο καστ της σειράς;

Με προσέγγισε η Κατερίνα Φιλιώτου, η οποία έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, κάναμε κάποια δοκιμαστικά και μου προτάθηκε ο ρόλος του Τάσου. Μου άρεσαν πολύ και αυτό που διάβασα, και όσα μου είπε, και όσα κατάλαβα από τη σύνοψη του ρόλου. Ήμουν και σε μια φάση που ήθελα να δοκιμάσω να παίξω σε μια σειρά, οπότε είπα «γιατί όχι;».

Μιλώντας για τον Τάσο, ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του;

Ο Τάσος είναι ένα παιδί το οποίο μπορεί να αφοσιωθεί πολύ σε κάτι. Παρ’ όλα αυτά είναι, θα λέγαμε, λίγο τοξικός άνθρωπος. Έχει μια τοξική αρρενωπότητα, είναι πολύ εγωιστής, κοιτάει πολύ τον εαυτό του. Από την άλλη, είναι ένα προβληματισμένο παιδί και κουβαλά πολύ θυμό μέσα του. Είναι ικανός να αγαπήσει και να αγαπηθεί, αλλά τον πετυχαίνουμε σε μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και αποτυγχάνει να πάρει τη σωστή απόφαση.

Εννοείτε σε σχέση με τη ζωή του;

Και με τη ζωή του και με τους ανθρώπους γύρω του.

Σίγουρα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή μετά το γεγονός ότι δεν μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρό του, που σχετιζόταν με το ποδόσφαιρο.

Αυτό τον έχει διαλύσει. Δεν μπορεί να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά, οπότε αναγκαστικά καλείται να επικεντρωθεί σε άλλα πράγματα που δεν θέλει τόσο, αλλά με κάποιον τρόπο πρέπει να κάνει κι αυτός κάτι στη ζωή του. Και συλλαμβάνει ένα σχέδιο το οποίο προσπαθεί να εκτελέσει, αλλά δεν είναι το όνειρό του, γεγονός που τον έχει διαλύσει και τον βαραίνει.

Η πρόταση γάμου στη Μαρία είναι κάτι που ήθελε πραγματικά ή μια παρόρμηση της στιγμής;

Μου αρέσει να μην αποκαλύπτω πολλά και να αφήνω τον τηλεθεατή να μπαίνει στη διαδικασία να ανακαλύπτει μόνος του τι θα γίνει. Οπότε δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε αυτό. Άλλωστε, σύντομα θα αποκαλυφθεί τι συμβαίνει και θα είναι ακόμα πιο καθαρή η πρόθεση του Τάσου.

Πάντως, κατάλαβε ότι ο μέλλων πεθερός δεν τον πολυθέλει για γαμπρό.

Τον βλέπει καχύποπτα και είναι λογικό. Όλο αυτό συνέβη πολύ γρήγορα. Ο Τάσος είναι ένα παρορμητικό παιδί και ένας πατέρας είναι λογικό να βλέπει με καχυποψία κάτι τέτοιο. Αλλά η Μαρία τον εμπιστεύεται.

Ο ίδιος ο Τάσος έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του;

Ναι, πιστεύει ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Θαυμάζει τον θείο του, τον Χρήστο, με έναν περίεργο τρόπο. Με έναν τρόπο που θα ήθελε και αυτός να πετύχει κάτι τόσο μεγάλο. Επίσης, αγαπά πολύ και τον Γιώργη. Αλλά βρίσκεται σε μια φάση που είναι πολύ επιβαρυμένος ώστε να δει καθαρά και παίρνει βιαστικές αποφάσεις.

Προς το παρόν, δεν έχει καταλάβει π συμβαίνει με το φίλο του, τον Μίλτο.

Δεν καταλαβαίνει ακριβώς τι συμβαίνει. Μέχρι στιγμής ο Τάσος προσπαθεί να πάρει μια απόσταση από τον Μίλτο για να βάλει τη ζωή του σε τάξη, με τον τρόπο που το καταλαβαίνει ο ίδιος βέβαια, ο οποίος δρα λίγο σύμφωνα με τα κοινωνικά στερεότυπα της εποχής.

Αυτά τα στερεότυπα έχουν εξαλειφθεί υπάρχουν ακόμη και τώρα;

Όχι με την ίδια ένταση, αλλά υπάρχουν. Κάποια κατάλοιπα επιβιώνουν ακόμη.

Πηγή: 7 μερες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved