Δημήτρης Μακαλιάς: Η τηλεόραση και η συνεργασία με την Μπέττυ Μαγγίρα
Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: Η τηλεόραση και η συνεργασία με την Μπέττυ Μαγγίρα

Η συμμετοχή του Δημήτρη Μακαλιά στην πρωινή καθημερινή εκπομπή του OPEN είναι μια αληθινή πρόκληση, την οποία απολαμβάνει σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, όμως, ο Δημήτρης Μακαλιάς έχει παρουσία στο θέατρο και στον κινηματογράφο, ενώ μόλις πριν από λίγο καιρό έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Ο ίδιος έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και μίλησε για την εκπομπή που συμμετάσχει αλλά και για την ''χημεία'' που έχει με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Δεύτερος χρόνος στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του OPEN...

Είναι αυτό που λέμε ότι όταν μια συνταγή δουλεύει καλά, δεν την αλλάζεις με τίποτα. Όταν έχεις χτίσει μια ομάδα που νιώθεις ότι έχει βρει την επικοινωνία της και τα πατήματά της, της δίνεις χώρο και χρόνο. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αυτό που χτίσαμε πέρυσι και να το κάνουμε ακόμα καλύτερο και πιο δυνατό.

Είχατε ενδοιασμούς, από την άποψη ότι είναι μια ζωντανή εκπομπή που χειρίζεται πολλά θέματα;

Για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει πολύ η τηλεόραση και να την παρακολουθώ και να αποτελώ μέρος της. Οπότε, είναι χαρά μου να βρίσκομαι σε κάτι τέτοιο, και δη όταν είναι ζωντανό. Νιώθω ότι ακροβατούμε κάθε στιγμή ανάμεσα στο σωστό και το λάθος. Εμένα αυτό με ιντριγκάρει πάρα πολύ, όπως και στο θέατρο μου αρέσει να εκτίθεμαι, να ψάχνω, να διαβάζω, να ενημερώνομαι και, καλώς ή κακώς, μου αρέσει να έχω γνώμη. Επομένως, το να είμαι σε μια ζωντανή εκπομπή, που ασχολείται με τα πάντα, μου ήταν πολύ ευχάριστο και πολύ προκλητικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, έχουμε επιλέξει και επιμείνει στο κομμάτι της ψυχαγωγίας και πολύ συνειδητά δεν αγγίζουμε κομμάτια ενημέρωσης και δημοσιογραφίας άλλου επιπέδου. Παραμένουμε στο ψυχαγωγικό και κάνουμε τους τηλεθεατές να περνούν καλά για τρεις ώρες. Οπότε, με αυτόν το στόχο νιώθω ότι δεν μπορούσα να πω όχι, δεν είχα τίποτα να φοβηθώ, κι έχοντας δίπλα μου την Μπέττυ Μαγγίρα, την οποία υπερλατρεύω, νιώθω τεράστια ασφάλεια.

Οι δυο σας έχετε μια ιδιαίτερη χημεία. Ήσασταν φίλοι από πριν;

Όχι δεν γνωριζόμασταν καθόλου πριν από αυτήν τη συνύπαρξη. Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, η Μπέττυ μου έκανε και μια εξομολόγηση, ότι στην αρχή θεωρούσε πως δεν μπορούμε να δέσουμε οι δυο μας σαν παρέα. Έτσι, όταν ήταν να κάνουμε το πρώτο δοκιμαστικό, είχε πολύ χαμηλά τον πήχη στο κομμάτι της σύνδεσης μεταξύ μας. Και με το που βρεθήκαμε, έγινε αυτή η έκρηξη χημείας και ένιωσα ότι έχουμε πολλά κοινά στοιχεία και πολλά αντιφατικά, τα οποία ωστόσο μας συνδέουν. Το πολύ σημαντικό που έχουμε και οι δύο είναι ότι μας αρέσει το χιούμορ. Ξέρουμε να αυτοσαρκαζόμαστε, κι όταν γελάς με οτιδήποτε, όταν είσαι έτοιμος να δεχτείς κριτική, δεν μπορεί το πράγμα να μην ανθίσει.

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι πρέπει να συγκροτηθείτε και να μην πείτε ακριβώς τη γνώμη σας ή πάντα λειτουργείτε αυθόρμητα;

Γενικότερα δεν θα πω άλλη άποψη από αυτήν που έχω. Δηλαδή, επιμένω σε αυτό που πιστεύω και θα πω 100% αυτό που έχω επιλέξει να πω. Σίγουρα νιώθω ότι ζούμε σε μια εποχή που δεν είμαστε 100% ελεύθεροι να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε, αλλά είμαστε αρκετά φοβισμένοι. Πρέπει να προσέξω μια λέξη, μια αντίδραση, γιατί οι καιροί είναι αδηφάγοι και με το καθετί θα βρεθεί κάποιος να σε κατασπαράξει. Αυτό μας κρατά μαζεμένους. Νομίζω ότι κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις, χάνοντας την ουσία των πραγμάτων. Οπότε, θα προτιμούσα να είμαστε πιο ειλικρινείς με τα συναισθήματά μας και τις σκέψεις μας και πιο χαλαροί με τις λέξεις που χρησιμοποιούμε.

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved