Ζήνα Κουτσελίνη: «Εγώ δεν ήθελα να υπάρχει το όνομά μου στον τίτλο της εκπομπής και αυτοί επέμεναν»
Showbiz

Ζήνα Κουτσελίνη: «Εγώ δεν ήθελα να υπάρχει το όνομά μου στον τίτλο της εκπομπής και αυτοί επέμεναν»

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση και τη συνεργασία της με το Star, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε, εάν θα παρουσίαζε ποτέ μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή.

  • Τα τελευταία χρόνια οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν κάνει μεγάλη στροφή στην ενημέρωση. Σε βρίσκει σύμφωνη αυτό;

«Δεν έχει σημασία αν με βρίσκει σύμφωνη ή όχι. Το κάθε κανάλι θέλει να κερδίσει τηλεθεατές. Φαίνεται μέχρι αυτή την ώρα πως αυτή η στροφή δεν έχει βγει σε κακό σε αυτούς που το έχουν επιλέξει, γιατί υπάρχουν και εκπομπές που κάνουν αμιγώς ψυχαγωγία και αυτές πάνε εξίσου καλά».

  • Αν ήσουν διευθύντρια, θα ήθελες ένα ενημερωπκό πρωινάδικο στο 1Ο-12;

«Επ' ουδενί θα επέλεγα μια τέτοιας τυπολογίας εκπομπή γι' αυτή τη ζώνη. Ενδεχομένως να έκανα μεταφορά της τυπολογίας της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά».

  • Δίνουν τα κανάλια ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους και καινούριες εκπομπές;

«Όχι! Πρέπει όμως να επενδύσουν στα νέα πρόσωπα. Όχι σε καθημερινές ζώνες, αλλά σε ζώνες όπου σιγά σιγά θα τα "χτίσουν". Και δεν αναφέρομαι σε προσωπικότητες που επέλεξαν τα κανάλια ως ιδιότητες».

  • Πώς μπορεί ένας παρουσιαστής να καταλάβει πως ήρθε η ώρα του να αποσυρθεί από την πρώτη γραμμή;

«Ενας παρουσιαστής που ουσιαστικά δεν χαϊδεύει τον εαυτό του, βλέπει τις εκπομπές του και αφουγκράζεται τον κόσμο ξέρει πότε να αποχωρήσει».

  • Θα παρουσίαζες ποτέ μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή;

«Δεν θα είχα αντίρρηση να παρουσιάσω μια εκπομπή που θα έδειχνε μια άλλη πλευρό του εαυτού μου! Αυτή τη στιγμή όμως μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω και χαίρομαι που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία από το STAR. Οι άνθρωποι του καναλιού με πίστεψαν πιο πολύ από μένα. Εγώ δεν ήθελα να υπάρχει το όνομά μου στον τίτλο της εκπομπής και αυτοί επέμεναν ότι σε λίγο καιρό θα είμαι η Ζήνα της καρδιάς τους! Το νιώθω και το εισπράττω πια αυτό»», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved