Kοντοβά: Μαμά και κόρη ταξίδεψαν μέχρι την Τανζανία- Οι φωτό από την παραλία και το αισιόδοξο μήνυμα
Showbiz

Kοντοβά: Μαμά και κόρη ταξίδεψαν μέχρι την Τανζανία- Οι φωτό από την παραλία και το αισιόδοξο μήνυμα

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, την μικρή Ada, και η αλήθεια είναι πώς δεν μπορεί στιγμή χωρίς εκείνη. 

Η μικρή που υιοθετήθηκε από την σχεδιάστρια μόδας, κατάγεται από την Ουγκάντα, όμως, πλέον, ζει στην Ελλάδα. Ωστόσο, η Χριστίνα Κοντοβά θέλει η κόρη της να διατηρεί επαφές με τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε και να μην χάσει τις ρίζες της!

Τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες, η Χριστίνα Κοντοβά μαζί με την μικρή και γλυκιά Ada, βρήκαν ελεύθερο χρόνο και αποφάσισαν να αδράξουν την ευκαιρία για να κάνουν μια εξόρμηση στο εξωτερικό και πολύ πιο συσκεκριμένα, στην Τανζανία. Από τις πρώτες κιόλας μέρες που βρέθηκαν εκεί, τα στιγμιότυπα ήταν απίθανα, ενώ μέρα με τη μέρα βλέπουμε ότι μαμά και κόρη περνούν υπέροχα και μάλιστα κάνουν και το μπάνιο τους στη θάλασσα, μιας και εκεί είναι καλοκαίρι.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε, η ίδια μας έδειξε ακριβώς αυτό: η μικρή με την ίδια βρίσκονται στην παραλία και πέρα από τις πολύ τρυφερές αγκαλιές τους, παίζουν και διάφορα παιχνίδια και περνούν καταπληκτικά!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved