Αδάμου: Η οικογενειακή φωτογραφία που ξετρέλανε τους followers της-Μας έδειξε την 4,5 ετών κόρη της
Showbiz

Αδάμου: Η οικογενειακή φωτογραφία που ξετρέλανε τους followers της-Μας έδειξε την 4,5 ετών κόρη της

Οικογενειακά πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα η Ήβη Αδάμου και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ήβη Αδάμου έχει επανέλθει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα, κυκλοφορώντας νέα τραγούδια και πραγματοποιώντας νυχτερινές εμφανίσεις.

Η τραγουδίστρια που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο X Factor το 2009, φέτος εμφανίζεται στο πλευρό του Διονύση Σχοινά, ενώ απολαμβάνει και στιγμές με την κόρη της και τον σύντροφό της.

Η Ήβη Αδάμου εδώ και περίπου δέκα χρόνια είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ανατολή, η οποία είναι 4,5 ετών.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η τραγουδίστρια θέλησε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» με έναν γλυκό τρόπο. Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η κόρη τους, Ανατολή, γράφοντας στη λεζάντα: «All I want for Christmas…».

Δείτε στην παρακάτω gallery την τρυφερή ανάρτηση:

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πρόσφατη συνέντευξη, η Ήβη Αδάμου είχε δηλώσει για την κόρη της:«Θέλω λίγη δουλίτσα ακόμη στο να μη νιώθω τόσες τύψεις ως μαμά. Όταν έρχομαι στην Αθήνα, δεν είναι για διασκέδαση, δουλεύω. Πρέπει όμως και να περνάμε όμορφα και να διασκεδάζουμε, το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη, έτσι πρέπει να γίνεται»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved