Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω ζήσει τα λαγούμια, την επίπλαστη θαλπωρή της κατάθλιψης και της μιζέριας»
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω ζήσει τα λαγούμια, την επίπλαστη θαλπωρή της κατάθλιψης και της μιζέριας»

O Αντίνοος Αλμπάνης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, ο οποίος και έχει περάσει πολλές δυσκολίες αλλά παρ' όλα αυτά τα έχει καταφέρει πολύ καλά και με το παραπάνω.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την ζωή του πριν και μετά την περιπέτεια της υγείας του αλλά και για τα νέα ξεκινήματα που κάνει ανά διαστήματα στη ζωή του.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες ένα νέο ξεκίνημα; Και τι όνειρο θέλεις να πραγματοποιήσεις;

Όταν θεραπεύτηκα. Θέλω πάντα να πηγαίνω προς το φως. Έχω ζήσει τα λαγούμια, την επίπλαστη θαλπωρή της κατάθλιψης και της μιζέριας. Και όταν κάποιος πάει να με παρασύρει στο λαγούμι του, εγώ θα φεύγω μακριά. Θέλω η ζωή μου να έχει φως, ελπίδα, χαρά. Έχω ένα όνειρο ζωής: να πάω στο Μπουένος Άιρες και να μείνω εκεί ένα μεγάλο διάστημά. Έχω ένα τέτοιο μεταφυσικό δέσιμο με τη χώρα που φοβάμαι ότι αν πάω δεν θα ξαναγυρίσω.

Νιώθεις ότι η ζωή σου χωρίζεται σε πριν και μετά την περιπέτεια της υγείας σου;

Δεν μπορώ να ζω τη ζωή μου σαν να μη μου έχει συμβεί, έρχεται μαζί μου και στις δουλειές μου ως ωριμότητα αν θέλεις, ως εμπειρία. Νιώθω αλλιώς. Δεν χαίρομαι να μιλάω γι’ αυτό, οι αναμνήσεις είναι νωπές και οι εμπειρίες δυσάρεστες, αλλά με παρηγορεί η σκέψη ότι κάποιος που περνάει ένα ζόρι -και δεν είναι ανάγκη να είναι καρκίνος- με βλέπει και παίρνει ελπίδα. Είναι παρηγορητικό να περνάς το μήνυμα: ό,τι κι αν περνάμε, πάντα ξημερώνει η επόμενη μέρα και εμείς πρέπει να την κάνουμε καλύτερη.

Πηγή: Marie Claire

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved