Τούνη: Το τέλειο και σικ μανικιούρ πριν τον τοκετό! Η μεγάλη αλλαγή για χάρη του γιου της
Showbiz

Τούνη: Το τέλειο και σικ μανικιούρ πριν τον τοκετό! Η μεγάλη αλλαγή για χάρη του γιου της

Το πρώτο της μωράκι ετοιμάζεται να υποδεχτεί από μέρα σε μέρα η Ιωάννα Τούνη.

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα πριν από μερικές ημέρες ετοίμασε ένα μαγικό baby shower για τον ερχομό του γιου της και μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου άνοιξαν τα δώρα του μωρού της ενώ απόλαυσαν όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους της.

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (27-12) η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους followers της την μεγάλη της αλλαγή λίγο πριν τον τοκετό. Ποια είναι αυτή;

Για πρώτη φορά δεν έβαψε στα νύχια της σε έντονο χρώμα ενώ τα έκοψε πολύ και άλλαξε σχήμα.

«Ισχύει ότι σε εγκυμοσύνες επικινδυνότητας πρέπει να είναι άχρωμα τα νύχια, ώστε να βλέπουν οι γιατροί το φυσικό χρώμα από χρώμα! Ισχύει επίσης ότι τα νύχια πρέπει να έχουν τέτοιο μήκος ώστε η μαμά να μπορεί να αλλάζει πάνες και να βάζει κρεμούλες στο μωρό με ευκολία», έγραψε.

Η γνωστή Influencer όπως είχε αποκαλύψει θα γεννήσει στη Θεσσαλονίκη, ενώ, όταν της το επιτρέψει ο γιατρός θα ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα ώστε να είναι μαζί με τον αγαπημένο της.

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», αποκάλυψε η Ιωάννα.

«Σαν οικογένεια δεν το είπα πρώτα σε εσάς; Εγώ δεν είμαι σαν τη γυναίκα μου που βγαίνει και λέει “παντρεύτηκα”. Κι εγώ δεν το ήξερα, με το που τελειώνει εκεί η κατάσταση μας λένε “άντε παιδιά να ζήσετε”», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και παραδέχτηκε ότι πήγε με φόρμα: «Ήθελα να είμαι σε φόρμα για τα επόμενα χρόνια που έρχονται και γενικότερα σε εγρήγορση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved