Μαίρη Συνατσάκη: Τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα- Έσβησε τα κεράκια της στην... απόλυτη ησυχία!
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα- Έσβησε τα κεράκια της στην... απόλυτη ησυχία!

Η Μαίρη Συνατσάκη, τις τελευταίες ημέρες, περνάει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της, μιας και έγινε μανούλα και δεν μπορεί με τίποτα να κρύψει την χαρά της. 

Με τον Ίαν Στρατή έχουν δημιουργήσει πλέον την οικογένεια που πάντοτε ονειρευόντουσαν και η αλήθεια είναι πώς με τίποτα δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, αλλά και την συγκίνησή τους για το νεογέννητο μωράκι τους.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2022, η Μαίρη Συνατσάκη έγινε μανούλα για πρώτη φορά και έφερε στον κόσμο ένα υγιάστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Μαμά και κόρη από την πρώτη στιγμή είναι αχώριστες και έχουν πολύ μγάλη αδυναμία η μια στην άλλη και αυτό φαίνεται και από κάθε νέο post που κάνει η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Το απόγευμα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της, η ίδια δημοσίευσε αρχικά ένεα υπέροχο βίντεο με διάφορες εικόνες, θέλοντας να δείξει το πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή της από τα 37 της χρόνια στα 38.

"Από τα 37 στα 38… μια νέα ψυχή δρόμος • Για να σε γνωρίσω • στα φετινά μου γενέθλια έχω το πιο πολύτιμο δώρο όλης της ζωής μου • δεν ζητάω τίποτα πια ♥️ [🎶: «Το κέντρο του κόσμου»" είχε γράψει στην πρώτη της ανάρτηση με το βίντεο που είδαμε με εικόνες από την μετάβαση από τον έναν χρόνο στον άλλον.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CmrxVvFh3hW

Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τα stories της είδαμε πώς μαζεύτηκαν στο σπίτι τους με μερικούς φίλους για να γιορτάσει η Μαίρη Συνατσάκη τα γενέθλιά της, ενώ οι καλεσμένοι τραγουδούσαν ψυθιριστά το "happy Birthday" μιας και το μωρό είχε κοιμηθεί και δεν ήθελαν να την ξυπνήσουν!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved