Παναγιώταρου–Σχίζας: Το σαλόνι του σπιτιού τους είναι όνειρο! Το τζάκι & η γωνιά για το...τρόπαιο
Showbiz

Παναγιώταρου–Σχίζας: Το σαλόνι του σπιτιού τους είναι όνειρο! Το τζάκι & η γωνιά για το...τρόπαιο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε μέσα από το Survivor, καθώς εκεί γνωρίσαμε τον Στάθη. Οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους για αρκετό διάστημα μέχρι που ο Γιώργος Λιανός μας ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι είναι μαζί μέσα από ριάλιτι επιβίωσης.

Πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας παραχώρησαν συνέντευξη και μίλησαν για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Παίζει πολύ αυτή η ερώτηση. Η αλήθεια είναι πως επειδή είναι φρέσκο, θέλουμε να το ζήσουμε λίγο ακόμα σαν ζευγαράκι. Νεανικά και πιο χαλαρά. Μας αρέσει πολύ που ο κόσμος μας θέλει μαζί. Παίρνουμε πολλή αγάπη και συνέχεια, μας λένε πόσο ταιριάζουμε», είχε δηλώσει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Και είχε προσθέσει ο Στάθης Σχίζας:«Η αλήθεια είναι ότι η ηλικία μου δεν συνάδει τόσο με τη ζωή που έχω κάνει. Είμαι 29 χρονών κι έχω ήδη έναν γάμο κι ένα διαζύγιο. Η πορεία μου ως τώρα μοιάζει με εκείνη μιας πιο μεγάλης γυναίκας. Μπορώ να πω λοιπόν, ότι ο γάμος δεν είναι στα πολύ κοντινά μου σχέδια».

Πριν λίγο καιρό, το ζευγάρι μετακόμισε και μας έδειξαν τα πρώτα πλάνα από το νέο τους σπίτι, το οποίο και είναι άκρως εντυπωσιακό. Συγκεκριμένα, το σαλόνι έχει λευκό χρώμα ενώ διαθέτει και ένα στιλάτο τζάκι.

Όπως θα δείτε παρακάτω, υπάρχει ειδική γωνιά που φιλοξενεί το τρόπαιο του Στάθη Σχίζα από το Survivor.

Δείτε την παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved