Γκουντάρας: Δύσκολες στιγμές για εκείνον και την συζυγό του- Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο τους πρόσωπο
Showbiz

Γκουντάρας: Δύσκολες στιγμές για εκείνον και την συζυγό του- Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο τους πρόσωπο

O Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κακκαβά περνούν μια μεγάλη απώλεια, μιας και έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, ένας πολύ καλός τους φίλος. 

Το ζευγάρι είναι πολύ θλιμμένο και όπως έγραψε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην ανάρτησή του, θα κάνουν ο, τι είναι δυνατό για να σταθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου τους.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, το πρωί της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου, με μια ανάρτησή του, μας ενημέρωσε πώς τόσο εκείνος, όσο και η οικογένειά του, έχουν βυθιστεί στην θλίψη, μιας και ένας πολύ καλός τους φίλος έφυγε από τη ζωή και δεν μπορούν με τίποτα να το πιστέψουν. Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει περιεχόμενο και για αυτόν τον λόγο επέλεξε να αποχαιρετήσει τον φίλο του και δημόσια.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα μαύρο φόντο και με ένα σπαρακτικό μήνυμα εξέφρασε τα συναισθήματά του για την απώλεια του φίλου του: Γιατί ρε φίλε μου;;;Γιατί ρε Ρένο;;;Γιατί γαμώτο…;;; Να ξέρεις κάτι από εκεί ψηλά πιλότε μας, εγώ και η Ναταλί θα είμαστε πάντα δίπλα στη γυναίκα και το παλικάρι σου…ΓΙΑΤΙ;;;».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved