Γιώργος Κακοσαίος: Η ηλικία, το ύψος, η αγάπη για το τραγούδι και το ποδόσφαιρο
Showbiz

Γιώργος Κακοσαίος: Η ηλικία, το ύψος, η αγάπη για το τραγούδι και το ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι ένας ταλαντούχος και ανερχόμενος τραγουδιστής που έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Είναι γιος του Γιάννη Πλούταρχου και αρκετές φορές τους έχουμε δει να τραγουδούν μαζί διάφορες επιτυχίες του μεγάλου τραγουδιστή.

Πάμε όμως να μάθουμε μερικά πράγματα για εκείνον…

Ηλικία και ύψος

Ο Γιώργος Κακοσαίος γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2000, είναι 21 ετών και έχει ύψος 1.90. Είναι ο δεύτερος από τα πέντε αδέρφια του. Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει κάνει ήδη αρκετά πράγματα στο βιογραφικό του και έχει ξεκινήσει να ασχολείται με το τραγούδι και τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία.

Η αγάπη για το τραγούδι

Είναι λάτρης της μουσικής από πολύ μικρή ηλικία και ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή όταν ήταν 9 ετών και τραγούδησε το "Σου φωνάζω". Παράλληλα έχει γράψει μουσική σε τραγούδια του αλλά και σε άλλους καλλιτέχνες, τον Γιάννη Πλούταρχο και την Έλλη Κοκκίνου. Παίζει κιθάρα που έμαθε μόνος του, ενώ σπουδάζει δραματική σχολή στην Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου-Καλαμπόκη. Η είσοδος του στη δισκογραφία άρχισε το 2020, ενώ το καλοκαίρι του 2021 ξεκίνησε τις πρώτες εμφανίσεις δίπλα στον πατέρα του Γιάννη Πλούταρχο και στην Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Κακοσαίος πριν ασχοληθεί με το τραγούδι ήταν τερματοφύλακας σε γνωστή ποδοσφαιρική ακαδημία. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι και πώς ανακοίνωσε στην οικογένεια και τους συμπαίκτες του την απόφασή του να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

«Την απόφαση αυτή την πήρα, όταν άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια και να παίρνω καλές κριτικές. Το μυαλό μου σιγά σιγά άρχισε να διχάζεται» και στην συνέχεια περιέγραψε τις στιγμές, μετά την απόφασή του να αφήσει το ποδόσφαιρο: «Μάζεψα μια μέρα τους γονείς μου στην τραπεζαρία και τους το είπα. Έπαθαν σοκ. Στους συμπαίκτες μου πήγα μια μέρα την ώρα της προπόνησης με τον σάκο μου και είχα βάλει μέσα όλα μου τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και τα γάντια. Τους είπα: Παιδιά, πάρτε τα, όσοι θέλετε διαλέξτε όποιο ζευγάρι θέλετε, εγώ τα παρατάω. Η μαμά μου ίσως με απέτρεψε λίγο. Προσπαθούσε να μου πει: Γιώργο ξέρεις, μου έκαναν πρόταση από αυτή την ομάδα, μήπως να τα κάνεις και τα δύο παράλληλα; Αλλά της είπα όχι, θα ασχοληθώ 100% με αυτό το κομμάτι».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved