Showbiz

Full in love ο Γιώργος Κακοσαίος: «Είμαι ερωτευμένος και της αφιερώνω τα τραγούδια μου»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Κακοσαίος έκανε την δηλώση που δεν περίμενε κανείς.

Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι ένας επιτυχημένος ανερχόμενος τραγουδιστής και από τα πρώτα του κιόλας βήματα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η κάμερα του Happy Day τον «τσάκωσε» στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Ζόζεφιν και μίλησε για τη γνωριμία του με την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη αλλά και για την προσωπική του ζωή, δηλώνοντας, μάλιστα πως είναι ερωτευμένος.

«Με τη Μελίνα Νικολαΐδη απλώς γνωριστήκαμε. Δεν συζητήθηκε καμία συνεργασία αλλά στο μέλλον δεν ξέρεις πως μπορεί να τα φέρει η ζωή. Επειδή η κοπέλα τραγουδάει πάρα πολύ όμορφα, αν αποφασίσει να ακολουθήσει και εκείνη κάποια στιγμή επαγγελματικά το τραγούδι, μπορεί να κάνουμε και μια συνεργασία, ποτέ δε ξέρεις» είπε αρχικά ο νεαρός τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κακοσαίος αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος και πως ο πατέρας του Γιάννης Πλούταρχος δεν την έχει γνωρίσει ακόμη.

«Είμαι ερωτευμένος. Δεν πρόκειται για κάποια γνωστή κοπέλα. Της αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια. Ο πατέρας μου δεν την έχει γνωρίσει», δήλωσε ο ίδιος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved