Ξέσπασε η Παππά:  «Η νύφη μου είναι ηρωίδα… μόνο εκείνη ξέρει και κάποια στιγμή θα μιλήσει»
Showbiz

Ξέσπασε η Παππά: «Η νύφη μου είναι ηρωίδα… μόνο εκείνη ξέρει και κάποια στιγμή θα μιλήσει»

Θέση στα αρνητικά σχόλια που έλαβε η Άννα Μπεζάν μετά την φωτογραφία που ανέβασε, θέλοντας να δείξει πως έχει επανέλθει η σιλουέτα της μετά τη γέννηση του μωρού της, πήρε η Χριστίνα Παππά.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μάλιστα ξέσπασε και έκανε και μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

«Πριν από λίγο μίλησα με την Άννα, την νύφη μου, που τη θεωρώ κόρη μου. Μου είπε πως έκανε μια ανάρτηση με το κορμάκι της και το πώς έχει αδυνατίσει μετά τη γέννηση του παιδιού της. Μου είπε ότι κάποιες γυναίκες της έκαναν άσχημα σχόλια του τύπου “και άλλες γυναίκες περνάνε επιλόχειο και εσένα ο άνδρας σου έχει λεφτά”. Τι σχέση έχουν τα λεφτά με τον αν έχει κάποιος αδυνατίσει. Το θεωρώ τρελό. Να ξέρετε ότι η Άννα έχει περάσει επιλόχειο και στους γονείς αυτούς συνέβη κάτι πολύ άσχημο, που εύχομαι σε καμία μητέρα να μην συμβεί. Όταν αποφασίσει η Άννα θα το πει μόνη της. Οπότε κλείστε τα στοματά σας! Αυτές τις ημέρες γεννήθηκε ο Χριστός, οπότε πείτε έναν καλό λόγο και αφήστε την κακία να πάει κάτω», λέει στο βίντεο της ενώ γράφει:

«Για μένα είναι ηρωίδα. Μόνο εκείνη ξέρει και κάποια στιγμή θα μιλήσει. Είναι δυο υπέροχα παιδιά και έχουν σταθεί βράχοι και πραγματικά τους θαυμάζω. Είναι ντροπή να κάντε σχόλια σε μια μάνα που έχει γεννήσει πριν λίγο καιρό. Άννα, μη μασάς, κάνε αυτό που νιώθεις! Σας αγαπάω και τους τρεις άπειρα», έγραψε η ίδια.

Θυμίζουμε πως η Άννα Μπεζάν απάντησε στο κακεντρεχές σχόλιο.

«Ε και τι; Υπάρχουν γυναίκες που μετά την εγκυμοσύνη παλεύουν με επιλόχειο κατάθλιψη και με κιλά που δεν μπορούν να χάσουν επειδή δεν έχουν όλες τα χρήματα για γυμναστήρια, διατροφή και πέρσοναλ… Τι θέλετε να μας δείξετε; Όταν είσαι άτομο που δυστυχώς ή ευτυχώς σε παρακολουθεί κόσμος πρόσεχε τι μηνύματα περνάς», ήταν το μήνυμα που έλαβε με την Άννα Μπεζάν να απαντά:

«Και στο σημείο αυτό επειδή αυτή είναι μία από τις πολλές αντιδράσεις που δέχθηκα να σας πω ότι πέρασα και εγώ επιλόχειο και όχι εύκολη και δεν έχω κάνει ούτε διατροφή ούτε έχω πληρώσει πέρσοναλ. Τυχαίνει απλά να με βοηθάει το σκαρί μου! Το αν νιώθω η δεν νιώθω καλά με το σώμα και το μοιράζομαι δεν νομίζω να έχει να κάνει με την οικονομική δυνατότητα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved