Βάνα Πεφάνη: Ο ρόλος που παίζει ο έρωτας στη ζωή της: «Ο σύντροφός μου είναι δίπλα μου σε όλα»
Showbiz

Βάνα Πεφάνη: Ο ρόλος που παίζει ο έρωτας στη ζωή της: «Ο σύντροφός μου είναι δίπλα μου σε όλα»

Η Βάνα Πεφάνη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή,  λέγοντας πώς ο σύντροφός της είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται απόλυτα και τον ακολουθεί σε οτιδήποτε και αν της πει. 

Εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, όπως η ίδια αποκάλυψε, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του συντρόφου της, ο οποίος είναι δίπλα της σε κάθε της απόφαση και επιλογή.

Η Βάνα Πεφάνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε για όλους και για όλα ενώ έκανε και μια μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, δηλώνοντας πώς είναι πολύ ερωτευμένη, με τον συντροφό της, που είναι ζευγάρι τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια.

  • Ο έρωτας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για τη ζωή σας; Είστε ερωτευμένη;

Είναι πηγή έμπνευσης, κινητοποίησης και φαντασίας και δημιουργίας. Τι πιο σημαντικό από αυτό; Είμαι ερωτευμένη εδώ και δεκατέσσερα χρόνια.

  • Τι πρέπει να έχει ο σύντροφός σας ώστε να σας κερδίσει; Πότε έχετε πει «μέχρι εδώ» σε μια σχέση;

Χιούμορ και ευστροφία, πάνω απ’ όλα. Οι σχέσεις οφείλουν να σταματούν όταν χάνεται η εκτίμηση και ο σεβασμός στην προσωπικότητα του άλλου. Οφείλουν να σταματούν όταν υπάρχει επιβολή και διαφορετικά θέλω. Τότε ναι, θα πω μέχρι εδώ.

  • Με τον γάμο και την απόκτηση ενός παιδιού γιατί δεν συναντηθήκατε;

Συναντήθηκα, σε ρόλους. Ήταν αρκετό για μένα. Το έχω ξαναπεί. Δεν είναι κατάλληλοι όλοι οι άνθρωποι να γίνουν γονείς. Αγαπώ όλα τα παιδιά του κόσμου, αλλά δεν θέλησα ποτέ να αποκτήσω δικά μου.

  • Ποιος είναι ο άνθρωπος που συμβουλεύεστε σε όλα;

Ο σύντροφός μου. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved