Βίκυ Κουλιανού: Η ξεκάθαρη απάντησή της για το αν θα πήγαινε ποτέ στο Survivor!
Showbiz

Βίκυ Κουλιανού: Η ξεκάθαρη απάντησή της για το αν θα πήγαινε ποτέ στο Survivor!

Η Βίκυ Κουλιανού παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το αν θα συμμετείχε ποτέ σε ριάλιτι και πολύ πιο συγκεκριμένα στο Survivor

H ίδια διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι πώς αυτό φαίνεται μέσα από κάθε νέο post που κάνει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η Βίκυ Κουλιανού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μίλησε για όλους και για όλα ενώ δήλωσε ξεκάθρα πώς δεν θα πήγαινε ποτέ στο Survivor, γιατί δεν θα άντεχε με τίποτα τις συνθήκες, την πείνα και τις κακουχίες. Παράλληλα, εξομολογήθηκε πώς δεν έχει δεχτεί ποτέ της κακοποιητική συμπεριφορά ούτε στο παρελθόν, ούτε και τώρα, ενώ η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της ήταν όταν ο πατέρας της έφυγε από την ζωή.

  • Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα έντονο τραύμα πλην της απώλειας του πατέρα μου. Ήταν κάτι πολύ άγριο που δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί. Είμαι μια γυναίκα πάνω που θεωρώ τον εαυτό μου δυνατό και διανύω τη ζωή μου κυρία μόνη μου γιατί δεν έχω πάντα κάποιον να με βοηθάει. Ο, τι έχω φτιάξει και έχω χτίσει τα έκανα κυρίως μόνη μου, δεν μου χάρισε κανείς τίποτα. Βεβαία στην πορεία της ζωής μου υπήρχαν άνθρωποι επαγγελματικά με βοήθησαν με τον τρόπο τους. Δεν έμενα πάντα ποτέ στη «φωλιά» της ασφάλειας, γιατί είμαι ένα άτομο που μόνιμα ρισκάρει.

  • Έχεις δηλώσει πως τα κασέ που έπαιρνες για κάποιο σόου ήταν πάνω από 1 εκατομμύριο δραχμές. Αυτό σημαίνει πως έχεις μεγάλη περιουσία;

Υπήρχαν εποχές που πραγματικά, τα χρήματα ήταν σε άλλο επίπεδο από αυτό που είναι τώρα. Δεν έχω ξοδέψει τα λεφτά μου και θεωρώ ότι αυτό που έπρεπε να κάνω το έχω κάνει. Από την άλλη τα λεφτά είναι για να ξοδεύονται, (γέλια).

  • Στην πορεία σου ήρθες αντιμέτωπη με κακοποιητικές συμπεριφορές;

Ποτέ. Ούτε μια φορά. Ούτε στο μόντελινγκ ούτε στο θέατρο. Δεν έχω αισθανθεί αυτή την απειλή που ακούω δεξιά και αριστερά και με πληγώνει βαθύτατα.

  • Στο «Survivor» θα πήγαινες;

Όχι. Παρότι και στο «Survivor» έχουν πάρει μέρος και φίλοι μου και το παρακολουθούσα, προσωπικά δεν θα άντεχα. Δεν αντέχω την πείνα και την τόση ταλαιπωρία. Δεν είμαι για αυτό το στυλ παιχνιδιού. Μου είχε γίνει η πρόταση για το «Survivor» και τους είπα ότι σε πέντε μέρες θα σας έχω λιποθυμήσει. Επιπλέον διαγνώστηκα με σπονδυλοαρθροπάθεια που προήλθε από έναν ρόλο σε μια παράσταση πριν κάποια χρόνια. Έπρεπε να περπατάω αντρικά και να κάνω περίεργες κινήσεις και αυτό προκάλεσε ένα κενό ανάμεσα στους σπόνδυλους, οπότε δεν μπορώ να κάνω απότομες κινήσεις. Αλλά δεν θα άντεχα στο “Survivor ” ούτε τα ζωύφια ούτε την πείνα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved