Βίκυ Κουλιανού: Ο έρωτας στη ζωή της και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου!
Showbiz

Βίκυ Κουλιανού: Ο έρωτας στη ζωή της και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου!

Η Βίκυ Κουλιανού παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε εκτενώς και στην προσωπική της ζωή, λέγοντας πώς δεν υπήρξε ποτέ στα σχέδιά της να κάνει ακόμα έναν γάμο.

Την έχουμε λατρέψει μέσα από την πολυετή καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ και μας έχει εντυπωσιάσει πάμπολλες φορές μέσα από τα post που κάνει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media της.

Η Βίκυ Κουλιανού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μίλησε εκτενώς για την προσωπική της ζωή και πόση εν τέλει σημασία έχει ο έρωτας στη ζωή της, αλλά και το αν αυτήν την στιγμή είναι ερωτευμένη. Η ίδια απάντησε ξεκάθαρα πώς δεν είναι σε αυτήν την φάση της ζωής της, ενώ αποκάλυψε πώς ο λόγος που δεν έγινε ποτέ μητέρα ήταν γιατί οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες ώστε να γίνει κάτι τέτοιο πράξη!

  • Σκέφτηκες ποτέ το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου;

Είμαι μια γυναίκα που έζησα πολύ ωραίες και πολύ δυνατές σχέσεις, αλλά πέραν αυτού κάποια πράγματα είναι θέματα τύχης και timing. Δεν είμαι όμως κατά του γάμου.

  • Ένα παιδί σου λείπει;

Η αλήθεια είναι πώς αυτό δεν μου έχει λείψει, παρότι θεωρώ πώς θα ήμουν εξαιρετική μητέρα. Το παιδί είναι η συνέχεια μιας κατάστασης όταν είσαι παντρεμένος, όταν υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή σου. Από τη στιγμή που δεν έγινε πάει να πει ότι δεν ήταν η κατάλληλη συνθήκη για να γίνει.

  • Ο έρωτας υπάρχει σήμερα στη ζωή σου;

Όχι δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ερωτεύομαι και εύκολα.

  • Τι χρειάζεται να έχει ένας άνδρας για να τον ερωτευτείς;

Να με έχει ερωτευτεί. Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει τα πυγμαία να γίνονται ταυτόχρονα. Ο ένας να θέλει τον άλλον και να το αποδεικνύει όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved