Μυρτώ Αλικάκη: Το spoiler για το Μαύρο Ρόδο, η σχέση με τον Λαγούτη και τα δύο παιδιά τους
Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: Το spoiler για το Μαύρο Ρόδο, η σχέση με τον Λαγούτη και τα δύο παιδιά τους

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκαν στην παρέα της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησαν στο Mega Καλημέρα για τη συνεργασία τους  στο θεατρικό σανίδι αλλά και τη σχέση που έχουν σήμερα και τους δύο υπέροχους γιους που έχουν αποκτήσει μαζί. 

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη πρωταγωνιστούν στη θεατρική παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο «Αθηνά» σε σκηνοθεσία του Πέτρου Λαγούτη και του Γιώργου Πυρπασόπουλου.

«Όταν είχα δει την ταινία, την ιταλική, είχα πει “αυτό το πράγμα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε στο θέατρο” και είχα κινητοποιήσει ήδη κάποιους μηχανισμούς για να δω πώς μπορώ να βρω αυτό το έργο» είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Ερωτώμενοι για το τι εκτιμούν πως κάνει τον θεατή να ταυτίζεται με το έργο, η Μυρτώ Αλικάκη απάντησε: «Νομίζω πως όλοι έχουμε μία επαφή και μία εμπειρία σε σχέση με το τι σημαίνει αυτή η κρυφή ζωή στο κινητό που κάποιος δυσκολεύεται να εκθέσει στους δικούς του ανθρώπους».

«Είναι τόσο σύγχρονο το έργο…και το τι έχει κάνει η τεχνολογία στη ζωή του καθενός αλλά και το τι έχει κάνει στις σχέσεις μεταξύ μας με πολυεπίπεδους τρόπους» συμπλήρωσε ο Πέτρος Λαγούτης.

Η Μυρτώ Αλικάκη μάλιστα δήλωσε πως εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται σε θέση να μπορεί να πει το ο,τιδήποτε στους ανθρώπους της χωρίς φόβο.

«Ο,τιδήποτε αφορά εσένα έχεις το δικαίωμα να το μοιραστείς όποτε θες με όποιον θες» προσέθεσε ο Πέτρος Λαγούτης.

Η ηθοποιός αναφερόμενη και στον ρόλο της στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» ως μοναχή Κασσιανή είπε: «Η μοναχή Κασσιανή έχει πάρα πολλά δίκια, μπορεί να μην έχει τον καλύτερο τρόπο, αλλά έχει πάρα πολλά δίκια. Την αισθάνομαι σαν έναν άνθρωπο ο οποίος νιώθει πως έχει αδικηθεί κατάφορα».

«Όπως θα διαπιστώσετε στο μέλλον, έχει τρομερή αξιοπρέπεια η Κασσιανή, όσο και αν δεν της φαίνεται» συμπλήρωσε.

Οι δυο τους μιλώντας για τον γιο τους Δημήτρη, όπου πληροφορίες τον θέλουν να αποβλήθηκε από τη Δραματική Σχολή λόγω συμμετοχής του σε σειρά εξήγησαν πως ο ίδιος πήρε την ευθύνη επάνω του, καθώς του ήταν εξ’ αρχής γνωστό πως λόγω του κανονισμού θα αποβληθεί.

Σχετικά με την εξίσωση των πτυχίων των δραματικών σχολών με το απολυτήριο Λυκείου, ο Πέτρος Λαγούτης είπε χαρακτηριστικά πως αυτό που βιώνουν είναι «πρωτόγνωρο και ο ίδιος δεν βρίσκει καμία λογική».

«Ελπίζω να διορθωθεί γιατί μιλάμε για μια απαξίωση όλων των καλλιτεχνών» προσέθεσε.

«Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να λυθεί αυτό το θέμα. Ζούμε σε μία χώρα η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να διαλύσει την παιδεία και τον πολιτισμό και το κάνει συστηματικά και νομίζω η κατάσταση όλο και χειροτερεύει» κατέληξε η Μυρτώ Αλικάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved