Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μαμά! Οι πρώτες φώτο με το νεογέννητο στο μαιευτήριο!
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μαμά! Οι πρώτες φώτο με το νεογέννητο στο μαιευτήριο!

Λίγο πριν φύγει το 2022, γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μανούλα! Απέκτησε το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η ίδια έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός δημοσιεύοντας στιγμιότυπα το νεογέννητο γιο της από το μαιευτήριο.

Μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας! Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Χανιώτισσα ηθοποιός, Σίσσυ Δαμουλάκη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της υπαστυνόμου Ειρήνης Αναγνωστάκη στο Τατουάζ έγινε μαμά!

Να σας θυμίσουμε ότι και την ανακοίνωση ότι περιμένει το πρώτο της παιδί το είχε κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ορθοστασία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι σημαντικό να συνοδεύεται από παπούτσια κατάλληλα…», είχε γράψει μεταξύ άλλων η Σίσσυ Δαμουλάκη και συνόδευσε τη λεζάντα της με μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες είχε ποζάρει με μπλε φόρεμα και φουσκωμένη κοιλίτσα.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2022 δημοσίευσε στιγμιότυπα με τη νεογέννητη κόρη της, που την έφερε στον κόσμο τα Χριστούγεννα και έγραψε: «Φέτος τα Χριστούγεννα είχα την τύχη να λάβω το πιο υπέροχο δώρο και ανυπομονώ να διανύσω τη νέα χρονιά γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη με τους ανθρώπους μου, το ίδιο θα ευχηθώ και σε εσάς! Αγάπη και ευτυχία❣️

Αποχαιρετώ και ευχαριστώ το 2022 με αυτό εδώ🎶

"Σ'αγαπώ σ'αγαπώ

Ως κανενας αλλος

Στην καρδια μου ριζωσε ερωτας μεγαλος."»

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Την περίοδο της καραντίνας σιγουρεύτηκα για το πόσο σημαντική είναι για μένα η αγκαλιά. Επίσης συνειδητοποίησα πόσο βιαστικά, επιπόλαια, παρορμητικά έπραττα πολύ συχνά στη ζωή μου, δεν υπήρχε χρόνος να αναπνεύσει τίποτα, τώρα λοιπόν που μοιάζει σαν να σταμάτησε ο χρόνος, όλα τα απολαμβάνω περισσότερο»!

Η Σίσσυ Δαμουλάκη έγινε μαμά και δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα με τον γιο της στο μαιευτήριο.

Να της ζήσει και να είναι καλότυχο

https://www.instagram.com/p/Cm1YU69sOlz
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved