Δανάη Μπάρκα: «Με είχαν χαρακτηρίσει ψεύτικη… Για πολύ καιρό ήμουν σε πανικό»
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: «Με είχαν χαρακτηρίσει ψεύτικη… Για πολύ καιρό ήμουν σε πανικό»

Στα πρώτα της βήμα ως παρουσιάστρια, αναφέρθηκε η Δανάη Μπάρκα, αποκαλύπτοντας παρασκήνια.

Εκείνη δεν αποδέχεται ούτε το «παρουσιάστρια» αλλά ούτε και το «ηθοποιός» και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Secret εξήγησε το γιατί.

«Υπήρχαν άνθρωποι που με είχαν χαρακτηρίσει ψεύτικη, λέγοντας πως αυτή η χαρά δεν μπορεί να είναι αληθινή. Όμως σε ένα καθημερινό πρόγραμμα, όπου εκτίθεσαι δυο-τρεις ώρες, κάποια στιγμή θα πέσεις στο ατόπημα να δείξεις και ένα άλλο πρόσωπο, αν είναι ψεύτικο το θετικό που έχεις. Γι΄αυτό και έχουν αντιληφθεί πως έτσι είμαι όντως», εξήγησε.

«Δεν νιώθω παρουσιάστρια. Ούτε ηθοποιός νιώθω. Νιώθω απλώς μια ξέγνοιαστη κοπέλα που έχει μάθει να χαίρεται τη ζωή. Δεν έχω βάλει τίτλο. Φυσικά και έχω τις ευθύνες μου και τα έγχη ενός ανθρώπου που ηγείται μιας εκπομπής, για όσο καιρό συμβαίνει αυτό, αλλά δεν λέω «γεια σας, είμαι παρουσιάστρια». Λέω, γεια σας, είμαι η Δανάη».

«Στην πρεμιέρα πριν από τρία χρόνια είχα κυρίως το βάρος να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που επέλεξαν σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική ζώνη μια πιο παιδική, πιο ξέγνοιαστη νότα και είπαν «ας το τολμήσουμε». Είχα μεγάλο άγχος να τελειώσει η εκπομπή και να δω ένα νεύμα πως όλα πήγαν καλά. Για πολύ καιρό ήμουν σε πανικό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved