Μελίνα Ασλανίδου: Το τραγούδι που αγαπά και της φέρνει αναμνήσεις
Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου: Το τραγούδι που αγαπά και της φέρνει αναμνήσεις

Η Μελίνα Ασλανίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για την καλλιτεχνική της πορεία ενώ αποκάλυψε το αγαπημένο της τραγούδι.

Το σύνδρομο της καλής μαθήτριας δεν την καταδιώκει στη δουλειά καθώς, όπως εξηγεί, «δεν θα βάλω και τα μαύρα αν κάποιο τραγούδι μου δεν πάει καλά. Δεν δίνω τόση σημασία. Και τι θα πει πάει ή δεν πάει καλά; Σημασία έχει να εκφράζεσαι και να κάνεις πράγματα που εσύ θέλεις να κάνεις στη δισκογραφική και καλλιτεχνική σου πορεία. Εγώ είμαι ευγνώμων γιατί κάνω αυτά που μου αρέσουν».

Άραγε ένιωσε ποτέ ότι δεν είναι ευχαριστημένη από κάποιες επαγγελματικές της επιλογές; «Υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα θέλεις. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Μπορεί απλά μερικές φορές να μη δώσουμε τον κατάλληλο χρόνο ή την ενέργεια για να είναι τα πράγματα όπως τα θέλουμε. Δεν μένω ποτέ, όμως, σε κάτι που θα με χαλάσει. Κι αυτό γιατί όλα είναι μέσα στη ζωή». Αγαπημένα τραγούδια υπάρχουν; «Βεβαίως. Κοίτα, τα τραγούδια που μου αρέσουν εμένα δεν ξέρω αν τα γνωρίζει το ευρύ κοινό.

Είναι ιδιαίτερα κομμάτια. Μπορεί να ακούσω το Πηγάδι του Νίκου Παπάζογλου και να μου φέρει πολλές αναμνήσεις από στιγμές που έχω βιώσει ή από πράγματα που έχω ζήσει με τον ίδιο τον καλλιτέχνη που ήταν πολύ καλός μου φίλος. Ένα άλλο τραγούδι που αγαπώ είναι Τα τσιγάρα του Ορφέα Περίδη», αποκαλύπτει η Μελίνα Ασλανίδου.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved