Ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη με τους followers της: «Είναι λίγο αγχωτικό αυτό που κάνετε»
Showbiz

Ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη με τους followers της: «Είναι λίγο αγχωτικό αυτό που κάνετε»

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από μέρα σε μέρα αναμένεται να καλωσορίσουν τον γιο τους και μπορεί η τελική ημερομηνία, σύμφωνα με τους γιατρούς της, να είναι η 15η Ιανουαρίου.

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα πριν από μερικές ημέρες ετοίμασε ένα μαγικό baby shower για τον ερχομό του γιου της και μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου άνοιξαν τα δώρα του μωρού της ενώ απόλαυσαν όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους της.

Τις τελευταίες ώρες, η Ιώαννα Τούνη είχε χαθεί από τα social media, με αποτέλεσμα οι διαδικτυακοί της φίλοι να την ρωτούν συνεχώς αν γέννησε.

Η γνωστή influencer θέλοντας να απαντήσει στα μηνύματα που δέχτηκε δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο εξήγησε τους λόγους που χάθηκε από το Instagram.

«Ξέρω ότι το κάνετε από ενδιαφέρον αλλά είναι λίγο αγχωτικό αυτό που κάνετε. Όχι δεν γέννησα ακόμα, εδώ πέρα σπίτι με τον φυτό είμαι. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα από το πρωί, γιατί το ένα μας σκυλάκι δεν είναι καλά. Τι να σας λέω τώρα τι περνάμε.

Έχουν παραλύσει τα δύο πίσω πόδια του, ψάχνουμε τι και πως. Όταν γεννήσω με το καλό, θα σας το πω εγώ μην με αγχώνετε. Εδώ μέσα το έχω ακόμη, ορίστε και τα αποδεικτικά», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το βίντεο:

Η Ιωάννα Τούνη όπως είχε αποκαλύψει θα γεννήσει στη Θεσσαλονίκη, ενώ, όταν της το επιτρέψει ο γιατρός θα ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα ώστε να είναι μαζί με τον αγαπημένο της.

Πρόσφατα η ίδια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», αποκάλυψε η Ιωάννα.

«Σαν οικογένεια δεν το είπα πρώτα σε εσάς; Εγώ δεν είμαι σαν τη γυναίκα μου που βγαίνει και λέει “παντρεύτηκα”. Κι εγώ δεν το ήξερα, με το που τελειώνει εκεί η κατάσταση μας λένε “άντε παιδιά να ζήσετε”», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και παραδέχτηκε ότι πήγε με φόρμα: «Ήθελα να είμαι σε φόρμα για τα επόμενα χρόνια που έρχονται και γενικότερα σε εγρήγορση».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved