Το oversized παλτό της Μπόμπα που θα ήθελες και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου
Showbiz

Το oversized παλτό της Μπόμπα που θα ήθελες και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα και μας ενθουσίασε για μια ακόμη φορά με την εμφάνισή της.

Η Χριστίνα Μπόμπα ξέρει καλά από μόδα και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Η όμορφη μανούλα μας «μάγεψε» με την εμφάνισή της και μας φανέρωσε ποιο παλτό φοράει τον φετινό χειμώνα και κάνει χαμό.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημιούργησε ένα cozy σύνολο για την πρωινή βόλτα στην Αθήνα με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Η ίδια το τόλμησε επιλέγοντας ένα maxi παλτό σε φαρδιά γραμμή σε κρεμ απόχρωση και το συνδύασε με πουλόβερ στην ίδια περίπου απόχρωση, ντένιμ παντελόνι, ενώ το απογείωσε φορώντας ψηλοτάκουνα κρεμ μποτάκια με λουί τακούνι.

Όσο για τη σιλουέτα της έχει δηλώσει η Χριστίνα Μπόμπα:

«Μου αρέσει η μεσογειακή διατροφή. Τρώω πολύ ψάρι και σαλάτες, έχω περιορίσει το κόκκινο κρέας στη μία φορά την εβδομάδα και μου αρέσουν τα λαδερά, όπως το σπανακόρυζο, που είναι το αγαπημένο μου. Βέβαια, δεν προλαβαίνω πάντα να μαγειρεύω εγώ, και κάποιες φορές ζητάω να μου τα στέλνει η γιαγιά μου! Επίσης, τρελαίνομαι για σούπες. Προσπαθώ να μην τρώω γλυκά, όχι γιατί δε μου αρέσουν, αλλά γιατί θεωρώ πως η ζάχαρη δεν έχει θρεπτική αξία. Θα απολαύσω κάποιο γλυκό αν το λαχταρίσω, απλώς δε θα υποκύψω σε κάθε μου λιγούρα. Και αν δεν μπορώ να αντισταθώ, θα προτιμήσω μια μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη ή μέλι με γιαούρτι. Το σημαντικότερο… προσπαθώ να μην έχω στο σπίτι γλυκά. Από την άλλη, μου έφεραν χθες ένα γαλακτομπούρεκο, το έχω στο ψυγείο και το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί. Θα φάω λίγο, δε γίνεται, και μετά θα το μοιράσω. Αυτό κάνω πάντα», έχει πει η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved