Λευτέρης Μητσόπουλος: «Τον χτύπησαν με το μηχανάκι, ήταν κάτω στην άσφαλτο και μου στοίχισε»
Showbiz

Λευτέρης Μητσόπουλος: «Τον χτύπησαν με το μηχανάκι, ήταν κάτω στην άσφαλτο και μου στοίχισε»

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος συγκίνησε στο Happy Day μιλώντας για τους φίλους που έχασε και τους αφιέρωσε τη νίκη του στο J2US.

Να σας θυμίσουμε ότι ούτε και οι ίδιοι περίμεναν τη νίκη τους, γι' αυτό και ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα, κατά κόσμον Αντώνης Παπαηλίας ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι μετά την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη στις πρώτες δηλώσεις τους στο gossip-tv.gr

Συγκεκριμένα ανέφερε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξεκίνησα να το αφιερώνω στον πρώτο μου κολλητό που έχασα. Μου στοίχισε πολύ σε αυτό γιατί ήμουν σε μικρή ηλικία. Ήταν κάτι πολύ διαφορετικό για εμένα και δεν το είχα βιώσει. Τον χτύπησαν με το μηχανάκι κι ήμουν μπροστά. Οπότε τον είχα στην άσφαλτο κάτω και μου στοίχισε πάρα πολύ.

Μετά όσο μεγάλωνα, προσπαθούσα να το έχω σε κουτάκια, να το φτιάξω και δέθηκα πολύ με τον άλλο μου τον φίλο, τον Πουφ. Εκείνο τον καιρό φεύγει η γιαγιά μου, μου σκοτώνουν και τον σκύλο κι εκείνες τις ημέρες χτύπησε κι ο Πουφ. Εκεί είπα τέλος δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ό,τι και να κάνω, δεν μπορώ να τους φέρω πίσω.»!

Και συνέχισε να λέει ο Λευτέρης Μητσόπουλος: «Ήμουν συνειδητοποιημένος και το πήρα καλά σε εισαγωγικά. Προσπάθησα να δω διαφορετικά τη ζωή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved