Καληφώνη: Η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα είναι κούκλα. Έχεις δει όμως τις αδελφές της;
Showbiz

Καληφώνη: Η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα είναι κούκλα. Έχεις δει όμως τις αδελφές της;

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μας σύστησε τις αδερφές της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Την Γαρυφαλλιά Καληφώνη την γνωρίσαμε το 2018 μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και μάλιστα είχε πάρα πολύ καλή πορεία, μέχρι που η ίδια αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM χωρίς ποτέ να αποκαλύψει η Γαρυφαλλιά τον πραγματικό λόγο.

Πλέον είναι Influencer και ασχολείται επαγγελματικά με το Instagram και το Tiktok, ενώ συνεργάζεται με εταιρίες ρούχων.

Μάλιστα, φημολογείται ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα, ωστόσο μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο δεν το έχει επιβεβαιώσει δημόσια.

Η είδηση για την σχέση τους έγινε γνωστή μέσα στο καλοκαίρι και η ίδια αρκέστηκε να δηλώσει μόνο μέσα από τα social media:«Νομίζω πως ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι, μέχρι που τα φέρνει η ζωή, αλλά…. εντάξει. Έχω χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή κοντά στους 9-10 μήνες. Οπότε ναι, νομίζω είμαι έτοιμη (για μια νέα σχέση)», είχε πει στην ερώτηση αν είναι έτοιμη για νέα σχέση.

Πρόσφατα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok με όλες τις αδερφές της η οποίες είναι η μια πιο όμορφη από την άλλη.

«Είμαστε συνολικά 10 αδέλφια. Οπότε το ένα μεγάλωνε το άλλο. Εγώ ήμουν 4η στη σειρά, μοιραζόμουν το δωμάτιο με την αδελφή μου τη Βάσω, πρόσεχα τα μικρότερα (σ.σ. τα έπαιρνε από το σχολείο, τα βοηθούσε στο διάβασμα) και έκανα τα ΣΚ τις δουλειές του σπιτιού. Ήταν υπέροχη εμπειρία. Δεν ένοιωσα ποτέ μου μοναξιά. Το μόνο που ‘στερήθηκα’ ήταν το να έχω την προσοχή των γονιών μου. Γιατί πάντοτε υπήρχε ένα μικρότερο που τους είχε ανάγκη», είχε αναφέρει η ίδια.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved