Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Κλάμα» με την ατάκα για το κόκκινο νυφικό που επέλεξε η Μουρίκη στο γάμο τους
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Κλάμα» με την ατάκα για το κόκκινο νυφικό που επέλεξε η Μουρίκη στο γάμο τους

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (6-01) ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η σύζυγός του, Έφη Μουρίκη.

Όταν οι παρουσιαστές ρώτησαν γιατί η Έφη Μουρίκη επέλεξε να φορέσει κόκκινο νυφικό στο γάμο τους, ο ηθοποιός έδωσε επική απάντηση.

«Ο παππάς χάρηκε πολύ όταν με είδε, περάσαμε πολύ καλά», είπε η ηθοποιός με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να συμπληρώνει: «Γιατί είναι μουρλή. Η κοπέλα δεν παντρεύονταν, βόλτα στις Κάννες πήγε» ανέφερε ο Βλαδίμηρος. Οι δυο τους περιέγραψαν το «τρελοκομείο» του γάμου τους, από την πρόταση γάμου μέχρι σήμερα.

Δες το στη gallery

Δες το απόσπασμα

Το αγαπημένο ζευγάρι σε μία από τις σπάνιες κοινές συνεντεύξεις του μίλησε για τη γνωριμία του αλλά και το πώς συντηρούν εδώ και πολλές δεκαετίες τον έρωτά τους.

«Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και μας γνώρισε μία φίλη, η Μίνα Χειμώνα. Ανταλλάξαμε πέντε κουβέντες, ήμασταν δύο άγνωστοι μεταξύ μας και κατεβαίνουμε τα σκαλιά του Κρατικού Θεάτρου χεράκι χεράκι. Και όταν φτάσαμε στο ισόγειο ξαφνικά το συνειδητοποιήσαμε».

«Θα τον εκθέσω τώρα, είχαμε πάει σε μία πρόβα και στο φουαγιέ του Κρατικού και ο Βλαδίμηρος στηνόταν μπροστά στο φως για να φαίνονται τα πράσινα μάτια του για να με ρίξει» είπαν μέσα σε όλα οι δύο ηθοποιοί.

Μιλώντας για την καθημερινότητα ο ηθοποιός είπε πως:

«Εκπαιδεύω τον εαυτό μου να αλλάζει για να βρίσκεται προ εκπλήξεως. Μέσα στα χρόνια εκπαίδευσα τον εαυτό μου αφού συνήθισε το χιούμορ μου, πέρασα στο άλλο άκρο και είπα “θα βρίσκω καθημερινά πράγματα να την εκνευρίζω, για να υπάρχει τριβή και να μπορούμε να γελάμε μαζί».

«Εμείς έχουμε και μία πολυτέλεια, τα παιδιά είναι μία ευλογία αλλά δεν έχεις την δικαιολογία να μείνεις με έναν άνθρωπο και από την άλλη όταν έχεις παιδιά δεν έχεις τις ίδιες αντοχές να ψάξεις τη σχέση», συνέχισε η σύζυγός του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved