Τάσος Ιορδανίδης: Το post στο Instagram γεμάτο νόημα: «Μια καταγραφή, ένας απολογισμός, αυτοκριτική»
Showbiz

Τάσος Ιορδανίδης: Το post στο Instagram γεμάτο νόημα: «Μια καταγραφή, ένας απολογισμός, αυτοκριτική»

Ο Τάσος Ιορδανίδης με ένα του post θέλησε να εξηγήσει το πόσο πολύ σημαντικό είναι να κάνει κάποιος την αυτοκριτική του, μιας και από εκεί κρίνεται και ο ίδιος μας ο εαυτός και η εξέλιξή μας. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Τάσος Ιορδανίδης είναι ιδιαίτερα ενεργός στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι ότι ανεβάσει πολύ συχνά περιεχόμενο τόσο από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, όσο και από την καθημερινότητά του. Αυτήν την φορά, με ένα του post γεμάτο νόημα θέλησε να μιλήσει για το πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε αυτοκριτική, αλλά και να παίρνουμε θέση σε όλα όσα γίνονται γύρω μας.

Ο Τάσος Ιορδανίδης έγραψε χαρακτηριστικά: "Κάθε χρόνο τέτοια εποχή-όπως και κατά το Δεκαπενταύγουστο-άλλες φορές γίνεται συνειδητά και άλλες υποσυνείδητα,μία καταγραφή,ένας απολογισμός και μία αυτοκριτική.

Ζητώντας συγγνώμη από όσους ενδεχομένως να στεναχώρησα αλλά και από τον εαυτό μου,ελπίζω ότι τη νέα χρονιά θα καταφέρω να γίνω ένας καλύτερος άνθρωπος και συνάνθρωπος.Να κρίνω πρώτα εμένα και μετά τους άλλους.Γιατί τα λέω αυτά…Σκεφτόμουν…

Όταν μπαίνεις για παράδειγμα στη διαδικασία μέσω ενός πληκτρολογίου να πεις σε κάποιον "ψόφα",πιστεύεις ότι κάνεις την κοινωνία καλύτερη;Πιστεύεις ότι την κοσμείς;Για τις δικές σου πράξεις,αμφιβάλλεις ποτέ;Αν είσαι εντάξει;Αν είσαι τόσο αλάνθαστος;Όλοι θέλουμε και αναζητούμε έναν καλύτερο καλύτερο κόσμο.Χωρίς βία,χωρίς αδικία,χωρίς,χωρίς,χωρίς…

Όλοι θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα.Μήπως πρώτα θα έπρεπε να αλλάξουμε κάτι από τον εαυτό μας; Πάμε!Κάθε χρόνο και καλύτερα!"

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved