Σπυροπούλου- Σταθοκωστόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου τους: «Το θαύμα της ζωής»
Showbiz

Σπυροπούλου- Σταθοκωστόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου τους: «Το θαύμα της ζωής»

Γονείς έγιναν την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, με τους δυο τους να πλέουν πια σε πελάγη ευτυχίας!

Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει πριν από μερικά εικοσιτετράωρα να μετρά αντίστροφα για την ημέρα του τοκετού και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούσαν πάρα πολύ να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν γονείς το μεσημέρι της Τρίτης 3 Ιανουαρίου 2023 και έτσι αποδείχθηκε πώς η έλευση του νέου έτους, τους επεφύλασσε την πιο υπέροχη έκπληξη, μιας και ο γιος τους είναι το πιο σημαντικό δώρο που είχαν σε όλη τους τη ζωή. Το ζευγάρι πριν από μερικές ώρες μάλιστα, επέστρεψαν με το νεογέννητο στο σπίτι τους και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους είχε απαθανατίσει κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο.

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους στο σπίτι, η μανούλα δημοσίευσε δυο υπέροχες φωτογραφίες με τον σύζυγό της, που είχαν τραβηχτεί λίγο πριν γεννήσει τον μπέμπη τους. Η ίδια είναι στην αγκαλιά του και δεν φεύγει με τίποτε από κοντά του, ενώ στην λεζάντα γράφει χαρακτηριστικά: "Το θαύμα της ζωής"

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved