Η αποκάλυψη πρώην συνεργάτη της Μαλέσκου για την εγκυμοσύνη της και το συγκινητικό σχόλιό της
Showbiz

Η αποκάλυψη πρώην συνεργάτη της Μαλέσκου για την εγκυμοσύνη της και το συγκινητικό σχόλιό της

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες (8/1) ότι είναι έγκυος και άλλοτε στενός συνεργάτης της θέλησε να σχολιάσει τα... αποκαλυπτήρια, με την ίδια να κάνει ένα πολύ συναισθηματικό σχόλιο. 

Ο λόγος για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, γνωστό στιχουργό, ραδιοφωνικό παραγωγό και τηλεπερσόνα ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την όμορφη παρουσιάστρια και είχαν πάντα μία πολύ καλή σχέση. Όπως αποκάλυψε ο Γιαννόπουλος, η Ιωάννα τού είχε εκμυστηρευτεί το γλυκό μυστικό της πρώτο απ' όλους και ήταν πολύ χαρούμενος που τον τίμησε με την εμπιστοσύνη της. Το ίδιο έκανε και εκείνος και μάλιστα ανέβασε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για εκείνη, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Το αγαπημένο μου! Σήμερα αποκάλυψε επιτέλους το χαρμόσυνο μυστικό του.

Αυτό που με τίμησε να μου το εκμυστηρευτεί σχεδόν από την αρχή και μπορεί να κατάφερα να το κρατήσω επτασφράγιστο επί μήνες (ούτε σε συγγενείς ή "φίλους εκτός χώρου" για σιγουριά ) αλλά είχα συνεχώς το νου μου μη μου ξεφύγει τίποτα ή ακόμα χειρότερα, μην καρφωθώ σε καμιά συνέντευξη.

Τώρα λοιπόν: "φτου ξελευτερία" που λέει ο λόγος! Μπορεί "να βγει, να φωνάξει, να το πει" κι οι υπόλοιποι να μην "φέρουμε" το μυστικό. Έγινε το outing!

Τώρα εξηγούνται και πολλά και δίνονται και πολλές απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα, επαγγελματικά και άλλα...

Χαίρομαι πολύ για εκείνη. Χαίρομαι για κάθε καλό που της ή θα της προκύπτει.

Γιατί η Ιωάννα σε επίπεδο γενικό είναι ένα υπέροχο και φωτεινό πλάσμα αλλά σε επίπεδο προσωπικό είναι και ένα από τα ωραιότερα πράγματα που προέκυψαν στην ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια.

Μεγαλώνοντας δεν κάνεις εύκολα φίλους. Και όταν κάνεις, σημαίνει ότι είναι φίλοι αληθινοί.

Ιωάννα, Κωνσταντίνε, μέσα από την καρδιά μου οι πιο αγαπησιάρικες ευχές».

Η Ιωάννα δεν άφησε ασχολίαστη την παραπάνω ανάρτηση και έγραψε από κάτω: «Με συγκίνησες να ξέρεις! Αληθινέ μου φίλε. Σε ευχαριστώ για όλα! Πάντα διακριτικά, ουσιαστικά, αληθινά κοντά μου. Είσαι οικογένεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved