Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Σήμερα η απολογία του
Showbiz

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Σήμερα η απολογία του

Έφτασε η ώρα της απολογίας του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σχεδόν δέκα μήνες από την έναρξη της δίκης του ο ηθοποιός, σήμερα το πρωί, θα σταθεί ενώπιον των τριών τακτικών δικαστών και των τεσσάρων ενόρκων προκειμένου να απολογηθεί για τις δύο απόπειρες βιασμού και μία πράξη βιασμού που τον οδήγησαν αρχικά στη φυλακή - από το περασμένο καλοκαίρι είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για λόγους υγείας - και τον έφεραν μέχρι το εδώλιο του κατηγορούμενου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δημόσια θα κληθεί να υπερασπίσει εαυτόν, αλλά και να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του θέσουν τα μέλη του δικαστηρίου με βάση το σύνολο των καταθέσεων και των στοιχείων που ξεδιπλώθηκαν όλους τους προηγούμενους μήνες στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Να σας θυμίσουμε ότι κατηγορείται για τρεις υποθέσεις άσκησης σεξουαλικής βίας σε βάρος γυναικών, νεαρών συναδέλφων του. Η πρώτη αφορά σε βιασμό που φέρεται να τελέστηκε το 2008 και οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού, που καταγγέλλεται πως τελέστηκαν το 2010 και το 2014.

Από την πρώτη στιγμή της δικαστικής του περιπέτειας, ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται όλες τις κατηγορίες, κάτι που αναμένεται να κάνει και στην απολογία του.

Μετά την απολογία του, που ενδεχομένως να μην ολοκληρωθεί σήμερα, θα εκδοθεί και η απόφαση του δικαστηρίου.

Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκονται από την πρώτη ημέρα της δίκης η σύζυγός του Ελπίδα Νινού και ο γιος τους, Δημήτρης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved