Σάκης Αρσενίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον πολιτικό γάμο και η φωτό με τη νύφη!
Showbiz

Σάκης Αρσενίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον πολιτικό γάμο και η φωτό με τη νύφη!

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (9-01) ο Σάκης Αρσενίου με την αγαπημένη του, Λαμπρινή λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους μωράκι.

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στη Θεσσαλονίκη με τον τραγουδιστή να κάνει την πρώτη του ανάρτηση θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του.

«Γνωριστήκαμε τυχαία μέσα από μια κοινή παρέα. Αν μου έλεγε κάποιος πέρσι ότι “εσύ σε έναν χρόνο θα είσαι σε μια τέτοια κατάσταση, θα περιμένεις παιδάκι, θα παντρευτείς”, θα του έλεγα “πήγαινε σε κάνα γιατρό, θα το πληρώσω εγώ”. Δεν μου περνούσε από το μυαλό μου.

Με την Λαμπρινή είμαστε οκτώ μήνες μαζί, στους πέντε της έκανα πρόταση γάμου. Είναι πολύ γλυκό πλάσμα, με στηρίζει. Είμαστε αγαπημένοι. Τα πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου» είχε εξομολογηθεί ο Σάκης Αρσενίου στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η πρώτη φωτό

Η κοινή αγάπη τους για τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή ήταν αυτή που αρχικά τους έφερε πιο κοντά. Εκείνη είναι τελειόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών και ασχολείται με τον στίβο. Συγκεκριμένα, αγωνίζεται σε επίπεδο πρωταθλητισμού στα 400 μέτρα και ο σύλλογός της είναι ο Γ.Σ. Κηφισιάς. Παράλληλα τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται ως personal trainer pilates και kangoo instructor. Τόσο η Λαμπρινή όσο και ο Σάκης συνειδητοποίησαν πολύ νωρίς ότι θέλουν να είναι μαζί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved