Παολίνα: Η κόρη της Πάολα μας δείχνει την υπέροχη κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της!
Showbiz

Παολίνα: Η κόρη της Πάολα μας δείχνει την υπέροχη κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της!

Η Παολίνα, κόρη του Φώτη Ζογλοπίτη και της Πάολα, έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μια πανέμορφη κοπέλα, η οποία και μοιάζει πολύ στην μητέρα της, την οποία και θαυμάζει πάρα πολύ. 

Η κοπέλα έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και προσπαθεί, παρά τις σπουδές της, να βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους και να τους στηρίζει, αλλά και να περνά χρόνο μαζί τους.

Η Παολίνα είναι η κόρη του Φώτη Ζογλοπίτη και της τραγουδίστριας Πάολα και πλέον έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ένα πανέμορφο κορίτσι. Παράλληλα, πριν από 2 χρόνια, το 2021, κατάφερε να περάσει στο τμήμα πολιτικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πλέον βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα και απολαμβάνει την φοιτητική της ζωή.

Η 20χρονη κοπέλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και πολύ συχνά ανεβάζει περιεχόμενο μέσα από stories, posts, αλλά και βίντεο, που απεικονίζουν στιγμές από την καθημερινότητά της. Πριν από μερικές μέρες, η ίδια δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της, με την ίδια να ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της, με ένα υπέροχο, καθημερινό outfit, που της ταίριαζε φανταστικά.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved