Αθηνά Οικονομάκου: Η σπάνια φωτογραφία με τον αδερφό της, Νικήτα Οικονομάκο, και τη σύζυγό του
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Η σπάνια φωτογραφία με τον αδερφό της, Νικήτα Οικονομάκο, και τη σύζυγό του

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει τεράστια αδυναμία στον αδερφό της, Νικήτα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη της για εκείνον.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Αθηνά Οικονομάκου έχει μιλήσει δημόσια για την υπέροχη σχέση που έχει με τον αδερφό της, Νικήτα.

Η ίδια μάλιστα έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κοινές τους φωτογραφίες, γράφοντας μάλιστα με χιούμορ:«Ναι, ναι κορίτσια μου είναι κούκλος και από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφος… και έχει και το πιο έξυπνο χιούμορ που έχετε συναντήσει ποτέ σε άντρα! Λογικό, είναι αδερφός μου! Και είναι 7 χρόνια ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ και όχι μικρότερος όπως όλοι νομίζουν!».

Ο ένας είναι πάντα στο πλευρό του άλλου και αυτό φάνηκε για ακόμη μια φορά. Μετά από πολλά χρόνια αποχής, η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στην υποκριτική και το θεατρικό σανίδι, με την παράσταση "Η τρελή του Σαγιό", στο θέατρο Παλλάς.

Εκεί λοιπόν, βρέθηκαν αγαπημένα της πρόσωπα για την παρακολουθήσουν μεταξύ των οποίων ο αδερφός της, Νικήτας Οικονομάκος, αλλά και η σύζυγός του. Μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης, πέρασαν χρόνο όλοι μαζί, ενώ η Αθηνά Οικονομάκου τράβηξε μερικές φωτογραφίες από τις στιγμές τους και τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία με τη νύφη της αλλά και ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο γοητευτικός αδερφός της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτό που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved