Αθηνά Οικονομάκου: Οικογενειακή απόδραση στην Αρκαδία - Μοναδικά στιγμιότυπα
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Οικογενειακή απόδραση στην Αρκαδία - Μοναδικά στιγμιότυπα

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους από το πρώτο λεπτό ήξεραν πως είναι ο ένας για τον άλλον και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η αγάπη τους δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει δημιουργήσει και μια όμορφή οικογένεια, αφού έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Τόσο η Αθηνά Οικονομάκου, όσο και ο Φίλιππος Μιχόπουλος λατρεύουν τα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν αποκαλύψει κάποιες εξορμήσεις τους.

Αυτή τη φορά, με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων, οι δυο τους αποφάσισαν να πάνε οικογενειακός στο Ορεινό χωριό της Αρκαδίας, Στεμνίτσα.

Η οικογένεια υποδέχτηκε εντός Αθηνών το νέο έτος, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε για την ολιγοήμερη απόδραση στην Αρκαδία. Η απόδραση αυτή έδωσε την ευκαιρία στην οικογένεια να βρεθεί κοντά στη φύση με τον Μάξιμο και την αδελφή του Σιέννα να το απολαμβάνουν και με το παραπάνω.

Η ηθοποιός, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά μοναδικά στιγμιότυπα από την οικογενειακή της ευτυχία.

Δείτε την παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved