Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Ο βράχος για τα παιδιά είναι οι γονείς»
Showbiz

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Ο βράχος για τα παιδιά είναι οι γονείς»

Ούτε πρόλογοι αλλά και ούτε επίλογοι χρειάζονται για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου. Με το ταλέντο και την αφοσίωση του στην υποκριτική κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του κοινού.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ποια δουλειά θυμάστε με νοσταλγία.

Κάθε φορά που παίζετε σε μια παράσταση, τι θα θέλατε να δείτε στα μάτια των θεατών; Σας έχει τάχει ποτέ να μην δείτε την ανάλογη αποδοχή του κοινού ενώ βρίσκεστε στην εξέλιξη του έργου;

Το ζητούμενο του καλλιτέχνη είναι να νιώθει τον παλμό του κοινού. Ο παλμός εκπέμπεται με ένα μαγικό τρόπο. Αυτή είναι και η μαγεία του θεάτρου. Ναι. Έχω ζήσει όμορφες στιγμές πάνω στην σκηνή. Έχω εισπράξει την αγάπη του καθώς ερμηνεύω. Κι αυτό σε άλλες περιπτώσεις με συγκινεί τόσο που με αποσυντονίζει. Ενώ σε κάποιες άλλες μου δίνει φτερά.

Ως πατέρας, πώς βιώνετε την καθημερινότητα της κόρης σας; Υπάρχει κάτι που σας αγχώνει τώρα που μεγάλωσε και πλέον μετρά τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής;

Είμαι δυο φορές πατέρας. Έχω έναν ισορροπημένο γιο και μια κόρη, που μου μοιάζει όπως λέει η Δήμητρα. Η μαμά της. Δεν αγχώνομαι για την κόρη μου στο χώρο της υποκριτικής. Έχει βάσεις. Ξέρει που βαδίζει.

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το πιο πολύτιμο «δώρο» που μπορεί να κάνει ένας γονιός στο παιδί του;

Η αφοσίωση φυσικά! Ο βράχος για τα παιδιά είναι οι γονείς.

Έχετε κάνει αρκετές δουλειές στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και στο θέατρο. Ποια ήταν αυτή, ωστόσο, που θα ξεχωρίζατε και θυμάστε με νοσταλγία;

Έκανα δουλειές που μου άρεσαν. Και δουλειές που τους άρεσα εγώ, χωρίς ο ίδιος να τρελαίνομαι. Aς είναι καλά ο άρχοντας του κόσμου: Το ΧΡΗΜΑ! . Απαραίτητο εξάρτημα... Ξεχωρίζω τις θεατρικές δουλειές που έκανα στο ξεκίνημά μου με μια δυνατή ομάδα με όνειρα. Στην πορεία βέβαια, πήγαν τα όνειρα περίπατο. Επίσης ξεχωρίζω την παράσταση που στήσαμε ολομόναχοι με την Δήμητρα: «ΤΟ ΑΓΡΙΜΙ ΜΑΡΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ».

Πηγή: Εγω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved