Ιωάννα Τούνη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Τα πρώτα στιγμιότυπα
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Τα πρώτα στιγμιότυπα

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε το πρωί της Παρασκευής (13-01) η Ιωάννα Τούνη.

Την αποκάλυψη έκανε ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

«Καλημέρα, καλημέρα… ποιο πλασματάκι έχω εδώ δίπλα μου;», λέει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δείχνοντάς μας την Ιωάννα Τούνη, η οποία απαντά: «Όχι το μικρό, το μεγάλο. Καλημέρα. Δεν μπορώ να μιλήσω, θα σωπάσω», ακούγεται να λέει η όμορφη μανούλα. Στο βίντεο βλέπουμε τους δυο τους χωρίς τον μικρούλη, ο οποίος γεννήθηκε και σκόρπισε χαρά και ευτυχία στο ζευγάρι.

Δες το βίντεο

Στην πρώτη της φωτογραφία μετά τον τοκετό η Ιωάννα Τούνη είχε γράψει πως:

«Το μικρό θαυματάκι μας 🤍🍼 Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά @dimitris_alexandrou να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας!», ήταν το συγκινητικό της μήνυμα. Φυσικά οι ευχές κάτω από το ποστ της αμέτρητες από επώνυμους και μη. Όπως θα δεις και στη φωτογραφία η Ιωάννα λάμπει από ευτυχία.

Ενώ ο Δημήτρης είχε πει: «Παιδιά δεν θα το πίστευα ποτέ ότι μπορεί να σου αλλάξει κάτι τόσο πολύ τη ζωή. Και σίγουρα όλες οι καλημέρες από εδώ και πέρα είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με αυτό που ζούσα πριν. Τι να σας πω δε ξέρω, καλημέρα σας εύχομαι παιδιά»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved