Βίκυ Καγιά: Μας δείχνει την υπέροχη ντουλάπα της και εντυπωσιάζει με το μοναδικό στυλ της!
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Μας δείχνει την υπέροχη ντουλάπα της και εντυπωσιάζει με το μοναδικό στυλ της!

Την Βίκυ Καγιά την έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο της fashion expert, ενώ μέσα από το Shopping Star και το GNTM δίνει συνεχώς συμβουλές για outfits, που συνεχώς προσπαθούμε να ακολουθήσουμε. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες προσωπικότητες στην Ελλάδα, ενώ έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ τις τελευταίες δεκαετίες, που ασχολείται επαγγαλματικά με το συγκεκριμένο κομμάτι.

H Βίκυ Καγιά είναι πραγματικά υπέροχη και η αλήθεια είναι πώς πολύ συχνά ανεβάζει περιεχόμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποθεώνεται συνέχεια από τους διαδικτυακούς της φίλους. Πολλές είναι οι φορές μάλιστα, που μας έχει προτείνει και πολλούς τρόπους, για να συνδυάσουμε τα items μας και να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο outfit, ανάλογα με την περίσταση που έχουμε επιλέξει.

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε μερικές υπέροχες φωτογραφίες απο το δωμάτιο ντουλάπα του σπιτιού της, το οποίο και είναι φανταστικό και διακοσμημένο σε κλασσικό ύφος. Στο κέντρο του συγκεκριμένου δωματίου υπάρχει και ένα πολύχρωμο χαλί, το οποίο και δίνει μια ξεχωριστή πινελιά. Μάλιστα, την είδαμε να ποζάρει στον καθρέφτη της και να μας δείχνει ένα καθημερινό outfit, με ένα τζιν παντελόνι και ένα αέρινο πουκάμισο, ενώ σαν πανοφώρι φόρεσε ένα μακρύ παλτό σε γκρι τόνους.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved